Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što napraviti

'Supruga mi je rekla da nađem drugu ženu za seks, ali sada je jedna od moje tri ljubavnice trudna'

Pixabay
13.01.2022.
u 21:23

U braku su već 33 godine, ali nakon što je njegova supruga izgubila želju za seksom, pronašli su drugo rješenje.

Počeo sam imati seks s tri mlađe žene i bilo je odlično, ali sada je jedna od njih ostala trudna. Imam suprugu s kojom sam već 33 godine i sada ne znam kako da joj priznam što se dogodilo – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov brak je bio odličan, sve dok njegova supruga nije ušla u pedesete. Stvari su se brzo promijenila jer ona više nije željela seks, što je izazvalo velike svađe među njima. Jednog dana, njegova supruga je pukla i rekla mu da si nađe neku drugu ženu, ako stvarno toliko želi seks. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Rekla je da je o tome razmišljala neko vrijeme. Seks joj nije bio važan i izgubila je libido. Njezin se prijedlog činio kao savršeno rješenje, jer nisam želio prekinuti svoj brak. Počeo sam viđati tri mlađe djevojke i bilo je odlično. No, onda je jedna djevojka otkrila da je trudna. Ona želi zadržati bebu i ne želi ni razmišljati o pobačaju – nastavio je.

– Morat ćete samo biti iskreni i reći joj da ste, ako ona zadrži bebu, odgovorni za financijsku i po mogućnosti emocionalnu podršku djetetu, ali ne i za nju. Bojim se da će joj to biti težak put jer nije lako biti samohrana majka. Ako zadrži dijete, morat ćete objasniti stvari svojoj ženi, a možda će vam trebati i neko savjetovanje para ako želite da vaš brak preživi – odgovorila mu je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 6

JM
Jmjm
04:09 14.01.2022.

Tvoja velika briga jer vozis auto bez rikverca ,a zena nije ,,izgubila,,libido vec je nasla drugog i njemu zeli biti vjerna ,imao sam takvu

HU
Hulk
21:29 13.01.2022.

Iskreno priznati svoj grijeh!

KA
Kana
14:29 15.01.2022.

Haha, stari moj, malo si ga pretjerao, ma nisi ti imao dogovor za pravit djecu, već samo za seks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije