Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju

'Moja žena jednostavno nema vremena za nas. Nismo vodili ljubav šest mjeseci'

Shutterstock
14.09.2019.
u 07:54

On ima 28, a ona 26 godina i nakon rođenja sina ne gore vatre u spavaćoj sobi.

Iako su mladi par, više se ne druže pod plahtama kao nekada. Nisu imali seksualne odnose već šest mjeseci jer ona uvijek pronađe neku izliku, a za savjet je pitao terapeutkinju s portala The Sun Deidre.

Foto: Shutterstock

Njihov sin sada ima 18 mjeseci, a njegova žena jednostavno uvijek nađe razlog zašto se ne može seksati.

"Ona jednostavno nema vremena za nas. Odustala je od seksanja. Nismo vodili ljubav već šest mjeseci." 

Deidre mu je odgovorila: "Recite svojoj ženi kako se osjećate, ali prvo dijete često ostavi utjecaj na majke. Tu razinu iscrpljenosti često ne mogu razumjeti oni koji nemaju djecu."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:32 14.09.2019.

Postporođajna produžena depresija. Javlja se kod žena s niskim tlakom i sklonostima depresijama. Traje do tri godine starosti djeteta, zatim se sporo popravlja. Muškarac treba znati da to nije ona kriva već posebno stanje u kojem se našla, naručito ako se radi o prvom braku i prvom djetetu gdje žena dobiva obaveze za koje se psihički nije pripremila (dijete, muž, posao ...). Liječi se strpljivošću muža i djedova i baka, zatim uspjehom u nekim od poslova koje je dobila djetetom i brakom, rasterećenjem od svakodnevnice. Milovanjem i poljupcima. U braku koji duže traje i kod drugog djeteta i dalje, vjerojatnost za tu vrstu depresija je znatno manja. Javlja se ponovo ponekad i nakon početka menopauze. Često je prati i poremećaj rada štitnjače. Prvo treba kontrolirati i liječiti štitnjaču a zatim puno pažnje i strpljenja svih. Inače mnogo žena boluje od toga, nije to nikakva novost ili rijetkost, svaka peta žena.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:57 14.09.2019.

I zene su se malo izgubile u ovom svemu.

AZ
Admine znaš ti dobro šta je
09:58 14.09.2019.

A šta misliš zašto???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije