Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI PROBLEMI

'Noć prije našeg vjenčanja seksali su se i ona je ostala trudna. Trebam li ga ostaviti?'

Ilustracija
Foto: Thinkstock
1/3
11.09.2019.
u 21:50

Spavao je s njenoj najboljom prijateljicom koja je ostala trudna, a istinu je otkrila tek u bolnici. Sada ne zna treba li se razvesti od njega.

Terapeutkinja portala Daily Star Jane poznata je po dobrim savjetima koje daje svima koji joj se obrate u nevolji. Ovoga puta, javila joj se djevojka koja ne zna treba li ostaviti svoga supruga nakon onoga što joj je učinio.

- Moj suprug je spavao s mojoj prijateljicom noć prije našeg vjenčanja i ona je ostala trudna. Ja sam to saznala tek kad je ona rodila - rekla je neutješna djevojka.

Djevojka je svoju priču nastavila ispričavši kako je ovu tužnu istinu saznala tek u bolnici kada je otišla vidjeti svoju prijateljicu i shvatila da dijete neodoljivo podsjeća na njenog supruga.

- Konfrontirala sam ga pokazavši mu fotografiju djeteta i priznao mi je - napisala je.

Njezina prijateljica i suprug znaju se godinama i nikada nije mislila kako će je baš oni izdati, a upravo to se i dogodilo večer prije vjenčanja. Da bi stvar bila još gora, priznao joj je i kako su se seksali pored kanti za smeće u uličici iza lokala kojeg drži ovaj par.

- Moja prijateljica je sada s nekim novim u vezi, a taj dečko je prihvatio dijete. Ja ne znam mogu li ostati sa suprugom koji mi se nikada nije ispričao i koji mi govori kako mu dosađujem svaki put kada želim voditi razgovor o tome - dovršila je svoje pismo.
Jane joj rekla kako je odluka o odlasku samo njena, ali kako mora znati da joj je brak započeo na laži. 

- Tvoj suprug ti je izgovorio zavjete tek što je otišao od ljubavnice. Ona je nastavila dalje i pronašla nekog novog, ali ako on odbija razgovarati o tome to znači da još odbija preuzeti odgovornost za svoje postupke. Vrijeđanje samo pokazuje njegovu nezrelost kao i činjenica da se još uvijek nije ispričao.

Pogledajte ljubavne savjete kumica s placa:

 

Ključne riječi

Komentara 5

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:57 11.09.2019.

Da

DA
Danijel2
07:08 12.09.2019.

Kao dvije prijateljice mogli bi u troje.

Avatar Dawniella
Dawniella
01:20 12.09.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije