Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Mislila sam da će mi seks s drugim muškarcima donijeti sreću, ali osjećam se još gore'

Djevojka se požalila seksualnoj terapeutkinji kako živi promiskuitetnim životom ne bi li zaboravila dečka
24. travnja 2019. u 19:45 3 komentara 4208 prikaza
seks, par
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Imam 26 godina i radim za šankom u striptiz klubu. Volim svoj posao. To je zabavno mjesto za rad, kao i upoznavanje zanimljivih ljudi- započinje djevojka koja je postavila pitanje poznatoj seksualnoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun.

Ljubav, par dokazano Jednostavna gesta s kojom ćete usrećiti svoje žene. Možete već danas....

- Nedavno sam otkrila kako me dečko varao, a tjedan dana nakon toga na poslu sam upoznala muškarca koji je izgledao jako lijepo. Rekao mi je da ima 30 godina i da je preprodavatelj droge, te da je sam došao u klub. Pozvao me na piće nakon moje smjene, te smo kasnije otišli u hotel. Čim smo ušli na vrata, poljubio me, a ja sam ga poljubila natrag. Tu večer smo vodili strastveni seks

Nisam ga ponovno vidjela, ali dvije noći kasnije sam upoznala drugog muškarca i seksali smo se u njegovom autu. I tako su se moje višestruke afere nastavile. Čak sam imala seks s dva muškarca u istoj večeri.

Par ljubavni problemi 'Moj muž ovisan je o pornografiji, a ja ga uopće ne zanimam'

Mislila sam da će mi seks s drugim muškarcima donijeti sreću, ali osjećam se još gore. Još uvijek patim za svojim dečkom koji ima 29 godina. Naše prve tri godine zajedno bile su nevjerojatne sve dok nisam saznala da me prevario - zaključila je.

ISTRAŽIVANJE Glatko ili prirodno? Muškarci otkrili što stvarno misle o dlakama na tijelu žena

- Znate da ovo nije ispravan put kojim trebate ići. Vaš dečko vjerojatno neće saznati, ali vi ugrožavate svoje seksualno zdravlje i svoju osobnu sigurnost. Ako i dalje volite svojeg dečka, zašto se ne biste suočili s problemom, umjesto da bježite od njega? Odvojite vrijeme kako bi radili na odnosu sa svojim dečkom. Razgovarajte o tome kako možete vratiti vaš odnos na pravi put- odgovorila je terapeutkinja.

Pogledajte video: Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • virkom:

    Ja sam bio sa jednom takvom. Ja sam bio jedan u nizu terapijskih veza kako bi treba zaboravila tamo neku budalu. Naravno to sam saznao tek kasnije i prekinuo vezu. Moram priznati, nikada bolji seks u životu nisam imao. Ali, ... prikaži još! danas koliko znam treba živi i dalje od "terapije", a ja imam sretnu obitelj.... Neke su osobe psihički toliko labilne da padaju svaki puta isponova u iste mustere ponašanja . Za svoju okolinu izgledaju "cool", ali u biti su uplašeni i nesigurni. U biti žalosno...

  • kruti30:

    AHAHAHAHAHA