Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put do sretnog srca

Maja Vučić razbija mitove o psihoterapiji

Maja Vučić (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/2
26.01.2017.
u 08:00

Ovu subotu ne propustite novi broj magazina ordinacija.hr u kojem pjevačica i psihologinja Maja Vučić razbija mitove o psihoterapiji i u velikom intervjuu otkriva kako je rad na sebi jedini pravi put ka sretnom životu.

„Nema instant rješenja za sreću. Neka rad na sebi bude dio vaše svakodnevice.“

Maja Vučić

Otkrivamo i kako se boriti protiv hladnoće. Saznajte sve o upali sinusa – zašto ne prolazi i kako je izliječiti na pravilan način. Tu su i vježbe disanja protiv stresa i raznih bolesti. Uz ordinaciju.hr naučite i kako pripremiti kupke za vitalnost te kako se na prirodan način boriti protiv prehlade.

A otkrivamo i kako se boriti protiv nakupljenih kilograma. Ako imate problema s mršavljenjem, donosimo vam odgovor zašto je tome tako!

U borbi protiv kilograma svakako će pomoći i zdrava prehrana, a mi vam otkrivamo sve o špinatu te donosimo recepte iz ove zelene riznice zdravlja.

Ukoliko se borite protiv bora, akni ili raznih ožiljaka, imamo odlične vijesti za vas. Stigla je nova tehnologija koja će vam pomoći u tome da ih se riješite.

Imamo i nova fascinantna saznanja o ljudskom mozgu, stoga saznajte kako iskoristiti još više njegovih potencijala i mogućnosti.

Predstavljamo vam i kradljivce intimnosti – prepoznajte ih i osvježite svoj seksualni život.

Sve ovo i još mnogo više očekuje vas u novom broju magazina ordinacija.hr stoga požurite po svoj primjerak u subotu 28. siječnja u paketu s Večernjim listom na svim kioscima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije