Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite kišobrane

Kiša, sunce pa pogoršanje: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana!

Kiša u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
28.07.2016.
u 12:35

Subota će biti sunčana s temperaturama od 20 do 31 stupnja, a takvo vrijeme bi trebalo biti i u nedjelju s temperaturama od 21 do 34 stupnja

Danas nas tijekom popodneva mjestimice očekuju pljuskovi s grmljavinom, a navečer bi trebalo doći do smirivanja vremena.

Na Jadranu će biti pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu zapadni i sjeverozapadni, na sjevernom dijelu ponegdje i bura. Najviše dnevne temperature kretat će se od 24 do 28 stupnjeva, a na Jadranu do 32 stupnja Celzijeva, javlja DHMZ.  

Petak će biti pretežno sunčan, ali je u unutrašnjosti moguć pokoji pljusak, ponajprije u Slavoniji i gorju. Ujutro je ponegdje moguća i kratkotrajna magla.

Najniža temperatura kretat će se od 15 do 19, a na Jadranu od 22 do 25 stupnjeva, dok će najviša dnevna biti između 25 i 29 stupnjeva te na Jadranu do 32 stupnja.

Subota će biti sunčana s temperaturama od 20 do 31 stupnja, a takvo vrijeme bi trebalo biti i u nedjelju s temperaturama od 21 do 34 stupnja.

S početkom novog tjedna trebalo bi opet stići pogoršanje vremena. Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, kiše će biti barem do sredine tjedna uz temperature od 17 do 27 stupnjeva.

>> VIDEO Nevrijeme urušilo binu na koncertu Dine Merlina, ozlijeđen bubnjar: 'Idemo kući, ovo je opasno!'

Komentara 3

KA
kažemja
13:02 28.07.2016.

Toliko o "paklenom " i iznad prosječno vrućem ljetu! Priznajem prognoze do tri dana . A i to često fulaju. Ove dugoročne prognoze su obična nagađanja i gluposti za popunjavanje novinskih članaka.

Avatar djerkov
djerkov
14:33 28.07.2016.

Dođite ljetovat u okolicu Splita i ne bojte se kiše! Ovde se po tom pitanju ne događa ništa već odavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije