Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje iz snova

Instagram zvijezda napravila pomutnju: Pravi muškarac uzet će ženino prezime

Pia Muehlenbeck
Foto: Instagram
1/3
04.12.2018.
u 17:54

Paru su čestitali brojni korisnici te društvene mreže, a neki su i podržali ideju da njen suprug nadoda njeno prezime na svoje

Instagram model,iz Australije, Pia Muehlenbeck promijenila je svoj status iz "zaručene" u "udanu".

Bivša odvjetnica koja je postala zvijezda na društvenim mrežama s oko dva mlijuna pratitelja, izgovorila je sudbonosno DA svom odabraniku, 27 - godišnjem Kaneu Vatou na romantičnoj ceremoniji u Byron Bayu. No pozornost svojih obožavatelja, ali i onih koji to nisu, privukla je nečim što mnogi nisu očekivali.

Ona nije, ako i većina modernih mladenki, svom prezimenu dodala suprugovo već je zadržala svoje, a njen odabranik je uz svoje, dodao njeno, barem ako je suditi po objavama na Instagramu. 

 

"Sada smo 'Mr i Mrs Muehlenbeck, " objavila je Pia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr & Mrs Muehlenbeck 😝 photo: @jarradseng 🙌 wearing @pallascouture and @suavebespoke

A post shared by Pia Muehlenbeck (@piamuehlenbeck) on

 

Paru su čestitali brojni korisnici te društvene mreže, a neki su i podržali ideju da njen suprug nadoda njeno prezime na svoje te naglasili kako su oni par, kao jedno, te da oboje mogu nositi prezimena od onog drugog. 

Pia Muehlenbeck
1/38

"Pravi muškarac uzet će ženino prezime", tek je jedan od komentara. 

Ipak, mnogi su ipak "konzervativniji" i tradicionalniji te nisu s veseljem dočekali ovu objavu. No, svatko ima pravo odlučiti hoće li svoje prezime uzeti ili zadržati, a ovaj par je svakako slijedio svoje srce i želje i to javno objavio na društvenim mrežama. 

Pogledajte i Ples oca i kćeri koji je sve ostavio bez daha

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:16 04.12.2018.

Kakav jazavac.

Avatar zajutrak
zajutrak
18:58 04.12.2018.

Pa muškarčina Hajdaš Dončić je uzeo ne samo ženino prezime neto prezime od njenog prvog muža .., kapa mu dole ,to je liberal :)

AR
Artukovic
20:17 04.12.2018.

Istambulska na djelu....papak. Onaj ko uzme zenino prezime ili skriva svoje kao Zoran Jovanovic aka Šprajc ili je papak,treceg nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije