Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantika ili?

Došli su kao gosti na vjenčanje, a napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

vjenčanje
Pixabav
29.11.2018.
u 16:08

Ideju da buket, umjesto bacanja, dodijeli Kirsty dala je Benova supruga Natalie i bio je to trenutak o kojem će se, barem u njihovim krugovima, još često spominjati.

Kada ste pozvani na vjenčanje, znate da neke stavri ne biste trebali raditi. Primjerice, jedno od nepisanih pravila jest da uzvanice ne bi trebale na vjenčanje odjenuti haljinu bijele ili bež boje jer je ta boja "rezervirana" za mladenku.

Zaručiti nekoga na vjenčanju drugog para također je nešto što se ne radi, ma kako romantično zvučalo.

No, jedna je mladenka iz Engleske, odlučila napraviti iznimku. U trenutku kada je trebala baciti svoj buket slobodnim curama kako bi se, po običaju, vidjelo koja će se iduća udati, Natalie Lavall je svoj buket uruičila djeveruši Kirsty Frayne. Njen dečko, bratić mladoženje, Joe Booker, kleknuo je pored nje i zaprosio je pred očima svih uzvanika, piše SWNS.com.

vjenčanje
1/3

“Bili smo u Krakowu kada mi je Ben predložio da zaprosim svoju djevojku na njegovom vjenčanju. Nisam to imao u planu jer smo planirali preseljenje u Australiju, no njegov prijedlog mi se učionio posebno romantičnim.", ispričao je 28- godišnji Joe.

Njegova zaručnica pristala je udati se za njega prije nego su na njenom licu potekle suze. Njen odabranikk je poprilično sramežljiv i povučen pa je bila uvjerena kako se ovakvo nešto neće skoro dogoditi. 

Ideju da buket, umjesto bacanja, dodijeli Kirsty dala je Benova supruga Natalie i bio je to trenutak o kojem će se, barem u njihovim krugovima, još često spominjati. 

Pogledajte i video Nevjerojatan ples oca i kćeri na njenom vjenčanju koji je sve ostavio bez daha

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije