Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MOGLI VJEROVATI

Htjeli su još samo jedno dijete pa ih je iznenadila snimka ultrazvuka: 'Čekali smo četvero!'

Instagram/@collierquads
06.07.2022.
u 10:30

Kada joj je doktorica rekla da će roditi četiri bebe, skoro je pala u nesvijest, a kada mužu priopćila vijest, nakratko mu je pozlilo

Kada je Madison Collier (33) otkrila da je trudna, bila je uzbuđena što će  četverogodišnjoj kćeri Isli dati brata ili sestru. Naime nakon nje je nekoliko mjeseci pokušavala zatrudnjeti, pa su se ona i suprug oduševili kad su saznali da će dobiti još jedno dijete, no u devetom tjednu trudnoće je na pregledu otkrila da nosi puno više od jednog djeteta; čak četiri!

Kako piše The Sun, Madison priča da je taj put na pregled išla sama, a kada joj je doktorica rekla da će roditi četiri bebe skoro je pala u nesvijest. Medicinska sestra joj je davala kisik dok je ona polako shvaćala što joj je doktorica upravo priopćila.

 Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Doktorica je odjednom samo počela buljiti u ekran. Počela sam paničariti i pitala sam ju je li sve u redu, ali me nije ni pogledala niti se nasmiješila, samo je nastavila gledati u ekran. Onda se okrenula prema meni i pitala me jesam li kada uzimala lijekove za neplodnost. Rekla sam joj da nisam i da nam je trebalo samo nekoliko mjeseci da zatrudnim. Onda mi je rekla da nosim četiri bebe - objasnila je majka.

Nakon toga je, kaže, nazvala muža, ali je toliko plakala je jedva shvatio što mu govori. On se također šokirao i nakratko mu je pozlilo. Par inače u obitelji nije ni s jedne strane imao ni blizance, pa im nije bilo jasno kako je Madison zatrudnjela s četvorkama. 

- Rekli su nam da su sve bebe oplođene iz zasebnih jajnih stanica, što ih čini nevjerojatno rijetkima. Svaka je beba tako imala svoju placentu i vlastitu amnionsku vrećicu, a za to su šanse 15 milijuna prema jedan - nastavila je.

 

Trudnoća je, kaže, bila rizična pa su je doktori pomno pratili. Na početku je sve bilo u redu, a onda, joj je tri mjeseca prije poroda, dijagnosticirana bolest jetre kolestaza. Bilo je potencijalno opasno i bebe su morale brzo van. Sada su, godinu dana od rođenja i one i Madison dobro, a njihova je sestra Isla bila oduševljena kada ih je napokon upoznala. Ipak, s vremenom su roditelji shvatili da četiri bebe nose i puno izazova s hranjenjem i odlaskom u šetnju s kolicima, a morali su prilagoditi i financije i neke postorije u kući.

- Dnevnu sobu smo pretvorili u dječju sobu, a rodbina nam je darovala i kombi da možemo lakše prevoziti djecu. Životi su nam se okrenuli naglavačke, odjednom smo postali sedmeročlana obitelj, o čemu nikada nismo razmišljali - rekao je Justin. 

Ipak, koliko god je iscrpljujuće, oboje se slažu da obožavaju biti roditelji petero djece i da ne bi svoj život mijenjali ni za što. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
13:03 06.07.2022.

Neka im je sa blagoslovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije