Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Nikad lakše: Očistite vrata tuš-kabine od kamenca i ostataka vode jednim prirodnim sastojkom

shutterstock
04.07.2022.
u 06:51

Održavanje bistrine i sjaja može se postići prilično lako brzim pranjem nakon svakog tuširanja, ali lako je izgubiti tu rutinu.

Vjerojatno nitko nije čistio vrata tuš kabine, a da se nije susreo s nakupinama sapuna i kamenca. Te naslage mogu trajno oštetiti staklo pa vrata treba očistiti čim primijetite da se 'magla' počinje pojavljivati, a to možete napraviti učinkovito s nekoliko sastojaka koje već imate u kući.

Kombinirajte destilirani alkoholni ocat s destiliranom vodom u omjeru 3 naprema 1, stavite u zdjelicu u mikrovalnu pećnicu na 60 sekundi. 

Nakon što se tekućina ohladi, izlijte je u bocu s raspršivačem. Ako želite izbjeći zaostali gorki miris octa, dodajte u smjesu nekoliko kapi esencijalnog ulja. 

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

Na vrata nanesite sloj spreja, ravnomjerno pokrivajući cijelu površinu. Ostavite da odstoji od tri do pet minuta. Odozgo prema dolje osušite vrata krpom od mikrovlakana.

Nakon toga, možete s krpom još i ispolirati preostale mrlje. Ostavite vrata otvorena kako biste osigurali da preostala vlaga isparava s površine stakla,  savjetuje Real Simple.

Kako se riješiti muha u domu za vrijeme ljetnih vrućina?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije