Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dvostruka zaštita od UVA i UVB zraka dolazi iz Eisenberg Paris laboratorija

Sublime Tan
Foto: Promo
1/3
11.05.2020.
u 11:03

Sublime Tan – linija za njegu koja osigurava samo najbolje od sunca

Boravak u prirodi idealan je način za iskoristiti prekrasne sunčane dane koje smo svi s velikim nestrpljenjem iščekivali. Međutim, većina je na svojoj koži okusila kako je sunce u gradu i prirodi jednako opasno kao i uz more te često bezbrižne aktivnosti na otvorenom završe kao prava noćna mora uslijed posljedica neadekvatne zaštite. Želja za preplanulim tenom ili samo prekomjerno izlaganje UVA i UVB zrakama bez zaštite uslijed aktivnosti na otvorenom, može imati kratke i dugoročne posljedice koje vode do preuranjenog starenja kože, alergija pa čak i raka kože. Upravo zbog toga, odabir kvalitetne kreme sa svim potrebnim zaštitama koje će štititi kožu od opasnosti ultra ljubičastog zračenja za vrijeme izlaganja suncu, prvi je korak u prevenciji za očuvanje zdravlja kože. Svjesni važnosti estetskog faktora sunca i njegove blagodati za prekrasan i preplanuli ten, donosimo vam liniju za njegu kože uz koju je moguće postići željenu preplanulost i zadržati zdravlje kože.

SUBLIME TAN ekskluzivna je linija Eisenberg Paris laboratorija kojoj je primarni cilj očuvati kožu od procesa starenja osiguravajući joj samo najbolje od onog što sunce pruža. U razvijanju ove luksuzne linije primijenjena su Eisenbergova inovativna načela u anti-age pristupu njezi kože. Kao i većina Eisenbergovih proizvoda i Sublime Tan sadrži Trio-Molecular® formulu baziranu na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. Upravo su oni zaslužni za brže dobivanje ujednačenijeg i blistavijeg tena pružajući pritom dvostruku zaštitu od UVA i VBA zraka, dok Bisabolol kao sastojak, zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima umiruje, liječi te potiče regeneraciju kože.

Koža lica, vrata i dekoltea tanja je i osjetljivija od kože tijela i prema tome zahtijeva posebnu zaštitu. Sublime Tan Anti-Ageing Facial Care SPF 15 (229 kn/50 ml), SPF 50 (305 kn/50 ml), kreme za lice za zaštitu od sunca trenutačno se upijaju u kožu pružajući dvostruku zaštitu od UVA/UVB zraka, štiteći pritom mladenački izgled kože sa ciljem ujednačenog i ozarenog tena.

Anti – ageing liniju proizvoda za njegu tijela čine Sublime Tan Anti -Ageing Body Sun Care SPF 15 (305 kn/100 ml), SPF 30 (339 kn/100 ml), kreme za zaštitu od sunca koje intenzivno vlaže i čuvaju elastičnost kože dok Trio-Molecular® formula štiti kožu i čini ju blistavom.

Foto: Arena Hospitality Group

Svjetlucave čestice u ulju za lice i tijelo posebno će razveselit dame koje žele dodatno istaknuti brončanu put. Sublime Tan Face & Body Oil SPF 6 (379 kn/100 ml)  je senzualno mirisno ulje koje osim što naglašava lijepo preplanulu kožu istovremeno je štiti od slobodnih radikala i štetnih utjecaja sunčevih zraka. Njegova jedinstvena formula temelji se na ulju Camelina koje se često naziva i zlatom užitka. Bočica ispunjena ženstvenošću i neodoljivim notama u boji zlata, bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E koji učinkovito pomažu koži u borbi protiv dehidracije i crvenila. Uz blistav, svjetlucavi i božanstven ten, koža je mekana i hidratizirana, a svako novo nanošenje predstavlja pravi užitak.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u određenim Douglas poslovnicama koje su ponovno otvorene za kupovinu te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-20h) i proizvodi stižu na vašu adresu.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije