Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek su se upoznali

Djevojka ostala u šoku: 'Nakon prvog spoja pitao me da se uselimo zajedno'

Shuttershock
16.11.2021.
u 13:27

Muškarac je tada napravio još jedan korak, rekavši da želi upoznati njezinu djecu, priznao je da 'uhodi' njezin Facebook profil, a onda kada je otišla na ručak s prijateljima, nazvao je restoran i platio im račun.

Jedna žena je ostala u šoku nakon što je otišla na spoj s nepoznatim muškarcem koji ju je pitao da se usele zajedno nakon njihovog prvog susreta i počeo je uhoditi nedugo kasnije, kako prenosi Mirror.

Pišući na Redditu, žena je rekla da je pristala ići na spoj s muškarcem, dok su bili na večeri, on je organizirao još tri spoja za kasnije u tjednu, te je počeo pričati o rezervaciji zimskog odmora.

Iako je ostala šokirana ponašanjem muškarca, ali je bila pristojna te je ostala do kraja spoja i dala mu još jednu priliku, ali je on potom otkazao sve daljnje sastanke koje je planirao.

Tražiš ideje za savršeni spoj? S najdražom osobom provedi nezaboravnu filmsku večer!

1/4

Muškarac je tada napravio još jedan korak, rekavši da želi upoznati njezinu djecu, priznao je da 'uhodi' njezin Facebook profil, a onda kada je otišla na ručak s prijateljima, nazvao je restoran i platio im račun.

"Upoznala sam ovog muškarca prije dva tjedna. Nakon našeg prvog spoja, planirao je još tri spoja za isti tjedan i planirao nešto za moj rođendan koji je za mjesec dana. To je puno za mamu s punim radnim vremenom i djecom kod kuće. Na kraju sam otkazala naš treći spoj iz čiste iscrpljenosti i željela vidjeti svoju djecu više od njega, a onda sam stvarno odustala kada me počeo me strašiti",  objasnila je.

“Sljedećeg jutra počeo mi je slati poruke govoreći mi kako je uzbuđen što će me vidjeti te večeri. Zatim je pitao može li iznajmiti stan od mene kako bi mogao provoditi više vremena sa mnom, a onda mi je ponudio da plati stanarinu. Ovo je muškarac kojeg poznajem dva tjedna, nikad se nismo ni poljubili, a vjerojatno smo proveli samo pet sati zajedno", nastavila je.

Nakon što je podijelila svoju priču na Redditu, drugi korisnici su brzo komentirali ponašanje muškarca, a mnogi su je savjetovali da bježi.

"Ovaj tip zvuči kao hodajuća 'crvena zastavica'. Dakle, već vreba vaš Facebook? Divno - možda obavijestite svoje prijatelje unaprijed jer ih može kontaktirati i nastaviti uhoditi i uznemiravati vas", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ako ima vaše podatke o društvenim mrežama i druge kontakte, blokirajte ga. Ne dugujete mi objašnjenje jer će sve što kažete vjerojatno biti izgovor za nastavak razgovora."

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije