Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh iz Vodnjana

Chiavalon među 15 najboljih maslinovih ulja na svijetu

maslinovo ulje
PLIVAzdravlje
13.05.2010.
u 13:35

Nagrađivano Chiavalonovo ulje je, naravno, među skupljima, a osim na hrvatskom tržištui prodaje se u Sloveniji, Njemačkoj, Srbiji, te odnedavno i u Švicarskoj

Među 120 najboljih maslinovih ulja na svijetu od ove se godine nalazi i ulje mladog uljara iz Vodanja, Sandija Chiavalona. Štoviše, ulje Chiavalon na prestižnom je ocjenjivanju “International Olive Oil award” u Zürichu uvršteno među 15 najboljih ulja na svijetu!

Nakon što je u publikaciji u kojoj se za mjesto bore vrsni proizvođači maslinova ulja, svojevrsnoj bibliji maslinova ulja - vodiču l’Extravergine - Chiavalon dobio i zadržao mjesto čak tri godine s vrlo velikim brojem ocjena, njegovo su gospodarstvo i maslinici proglašeni najperspektivnijim u kategoriji malih. Chiavalonovo ulje prodaje se u Sloveniji, Njemačkoj, Srbiji, a odnedavno i u Švicarskoj. (tbo/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije