Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA KACIGA

Često nogom udarate u trosjed? Sada i za to postoji potpuno ludo rješenje!

Foto: Facebook/ @unnecessaryinventions
1/4
07.10.2019.
u 16:44

Tko ne zna onaj osjećaj velike boli kako nožnim prstima udarimo u neki komad pokućstva?

Ova mala nesreća događa se svim prstima i cijelom stopalu, ali najčešće nasrada palac. Jedna američka tvrtka, Unnecessary Inventions, pronašla je način kako ne samo smanjiti već i potpuno eliminirati ovu groznu bol

Naime, ova tvrtka, baš kao što joj ime i govori, proizvodi naizgled beskorisne predmete koji ipak mogu pomoći u određenim životnim situacijama. 

Tako su za problem udara u namještaj napravili tvrde kacige za palčeve baš poput onih koje se koriste za glave na gradilištima. 

Da se prilikom udarca palca ne radi o sitnoj boli potvrđuje i činjenica kako je to dokazano jedna od najvećih boli, a srećom ne traje dugo. Kada nožnim prstom udarite u komad namještaja snaga udarca je 2-3 puta veća od vaše ukupne težine, a zbog premale površine prsta bol ne može biti umanjena tako da se raširi.

Kacige se ne mogu pronaći u slobodnoj prodaju već se mora prijaviti na listu čekanja po kojoj tvrtka odlučuje kada je vrijeme da dobijete svoj beskorisni artikal. Ovo možete učiniti na njihovoj stranici.

Pogledajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:38 07.10.2019.

Mi sada doma raspravljamo kako riješiti naš problem. Mi naime nemamo trosjed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije