Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali detalj

Čak se 69 posto žena briše pogrešno nakon obavljanja nužde, što povećava rizik od infekcija!

Shutterstock
23.07.2019.
u 07:00

Jedno je istraživanje u Velikoj Britaniji otkrilo kako se mnogo žena krivo briše nakon nužde i time riskira pojavu infekcija

Tap Warehouse, britanska trgovina kupaonskog i kuhinjskog namještaja napravila je zanimljivo istraživanje imena "Tajne Britanaca iz kupaonice". Otkrili su neke čudne navike Britanaca u korištenju kupaonice. Jedno od pitanja bilo je uriniraju li žene dok se tuširaju, i njih 54 posto odgovorilo je ne, dok to čini 46 posto žena. Također, otkrilo se kako se jedna od tri žene pogrešno briše nakon obavljene nužde.

Naime, žene su priznale da se brišu od iza prema naprijed, a to pogoduje razvoju infekcija. Njih čak 69 posto briše se u tom smjeru, dok se tek 31 posto žena briše ispravno.

Isto je istraživanje otkrilo kako se 66 posto Britanaca tušira svaki dan, dok se njih 25 posto tušira dva do tri puta tjedno. Zube dva puta dnevno pere 58 posto Britanaca, a jednom dnevno ili manje 29 posto njih.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vuco
Vuco
09:54 23.07.2019.

Mokre pickice... mhhh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije