Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena ispovijest

"Brat mog dečka mi šalje seksualne poruke, a ja ne znam više što napraviti"

Shutterstock
23.11.2018.
u 20:00

Deidre, kolumnistica britanskog The Suna, susrela se s još jednim problemom...

Ovog puta, pisala joj je jedna dvadesetogodišnjakinja koja se suočila s bratom svog dečka jer joj on ne da mira i neprestano je maltretira porukama.

Čitateljica je napisala: "Imam 20 godina i moj dečko ima 22. S njim sam 18 mjeseci. Prije nekoliko tjedana, njegov 28-godišnji brat došao je iz Australije. Činio se drag, sve dok nas moj dečko nije ostavio na samo. U tom trenutku počeo mi se nabacivati, i to na izrazito seksualan način. Rekla sam mu da sam sretna s njegovim bratom. 

On mi i dalje šalje poruke te mi predlaže da se seksamo, a ja samo smišljam izlike da se ne vidim s njim, skroz ga izbjegavam. Što da napravim da me u potpunosti pusti na miru?"

Deidre je odgovorila: "To je jedna od vrsta nasilja, a možda je proizašlo iz toga kako je on u prošlosti tretirao svog mlađeg brata. S obzirom na to da ti nisi željela biti gruba prema njemu, on ublažava vaše odbijanje i nastavlja s udvaranjem. Recite mu da ćete, ako napravi još jedan takav korak, sve ispričati njegovom bratu, a nakon toga ga blokirajte!

>> Pogledajte video s najvećim hrvatskim zavodnicama

 

Ključne riječi

Komentara 12

BR
Brandfackel2
20:31 23.11.2018.

Ova nesretna tiskovina što se naziva "Večernji list" postala je svojevrsna kombinacija časopisa Modra lasta i Narodna armija. Dobrih 90 posto članaka u ovim sramotnim novinama tangira balave, maloumne i jugofile...

Avatar duka4
duka4
20:31 23.11.2018.

Molim autora clanka da još jednom procita početak clanka. 'bratovim deckom' hahaha

DU
Deleted user
07:21 24.11.2018.

dno dna novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije