Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u seksu?

5 grešaka koje žene ponavljaju u krevetu: Nemojte samo čekati da on sve napravi!

seksi žena, seks
Foto: Thinkstock
19.02.2014.
u 08:45

Vrlo je važno naučiti u čemu griješite kako biste mogli u potpunosti uživati.

Iako uživaju u seksu, žene ponekad same sebe sabotiraju u krevetu umjesto da se potpuno prepuste.

Vrlo je važno naučiti u čemu griješite kako biste mogli potpuno uživati.

1. Glumite orgazam

Iako to rade zbog svog partnera, žene ne shvaćaju koliko na taj način štete sebi. Umjesto što orgazam shvaćate kao "obvezu", mnogo je bolje da se jednostavno prepustite seksualnom uživanju.

Foto: pixabay

2. Ne preuzimate inicijativu

Svi su danas opterećeni problemima i obvezama, ali možda je baš seks dobra stvar koja će vas opustiti i na trenutak odvojiti od svakodnevne kolotečine. Da, muškarci će tu potrebu u većini slučajeva izraziti češće nego žene, ali zašto ponekad i vi ne biste preuzeli inicijativu i mazili se s dragim?

3. Lijeni ste

Ako ste se već upustili u seks, onda u njemu i uživajte. Nemojte samo ležati i čekati da on sve napravi. Probudite se i recite mu što biste željeli.

4. Niste inovativni

Nitko ne kaže da se odmah trebate baciti na žestoke igre koje uključuju vezanje i bič, ali isti seks brzo dosadi. Počnite s jednostavnim stvarima poput novog položaja, a usput malo istražujte što se oboma sviđa.

5. Sramite se

Nemojte se sramiti podijeliti s partnerom neku svoju fantaziju ili isprobati položaj koji vas već duže zanima. Budite otvoreni i ne brinite se jer će svaki muškarac rado istraživati ​​zajedno s vama.

>>Za njega i nju - Kada je najbolje vrijeme za seks?

>>Zauzeti muškarac tako je privlačan! Evo zašto žene vole dečke koji su u vezi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:27 19.02.2014.

žene su p.deri jer vole muškarce :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije