Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu ih imati

Zauzeti muškarac tako je privlačan! Evo zašto žene vole dečke koji su u vezi

ljubavni trokut
Foto: Thinkstock
13.02.2014.
u 08:31

Činjenica je da žene privlače muškarci koji su u vezama. Međutim, razumijevanje zašto se žene tako ponašaju pomoći će vam da postanete bolje, bilo da ste u vezi ili ne.

Činjenica je da žene privlače muškarci koji su u vezama. Međutim, razumijevanje zašto se žene tako ponašaju pomoći će vam da postanete bolje, bilo da ste u vezi ili ne.

1. Žene žele što ne mogu imati

 Baš poput Eve koja je posegla za zabranjenom jabukom, i moderne dame čine sličnu stvar, ali s muškarcima. Što je netko ili nešto nedostižnije – to se više želi.

2. One čuju lijepe priče o zauzetim muškarcima

Partner je odraz nas samih tako da nam prijateljice koje su u vezama stalno hvale svoje jače polovice. Iako ga one toliko hvale jer su zaljubljene, a ne jer su oni savršeni, djevojka koja je sama misli kako on nema mana i voljela bi nekog takvog pored sebe.

3. Žene vole da im podižu ego

Što više godi egu nego činjenica da ne samo da ste seksi nego ste nevjerojatno seksi. Razmislite o ovome: ako muškarac riskira svoju vezu za jednu strastvenu noć s drugom ženom (vama), ta druga žena će pomisliti da je ljepša i od Helene Trojanske.

4. Zauzeti muškarci su samouvjereni

Obratite pozornost kada odete u klub: muškarac koji ima najviše samopouzdanja nije onaj s punim novčanikom koji cijele večer časti druge pićem, već onaj koji je u nekom tamnom kutku obgrlio svoju ljepšu polovicu. A ona izgleda tako zaljubljeno...

>>Ovo su tri znaka da vas partner u vezi iskorištava. Prepoznajete li ih?
>>Za njega i nju - Kada je najbolje vrijeme za seks?

Komentara 2

MA
Maja28
09:02 13.02.2014.

Jer su - ako su iskomleksirani - željni dokazivanja i šutit će. I te cure su jadne jer ne mogu bolje i poštenije. Ukratko, zaslužuju se.

Avatar targus
targus
21:49 13.02.2014.

može biti da je istina,...jer kad sam solo, ni jedna se ne ljepi na mene, a kad konačno nađem neku,..onda sam svima ovima od prije poželjan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije