Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjelja donosi iznenađenje

Zbog velikog interesa sedam repriza na Zagrebdoxu!

Neželjena baština
Foto: Promo
1/2
04.03.2017.
u 09:12

Nedjelja donosi sedam dodatnih filmskih projekcija

Uz pobjedničke naslove ZagrebDoxa, u nedjelju možete uživati i u dodatnim projekcijama odabranih dokumentarnih naslova iz različitih programa.

U nedjelju, 5. ožujka, u dvorani 1 Kaptol Boutique Cinema održat će se dodatne projekcije sedam dokumentarnih naslova iz različitih programa 13. ZagrebDoxa. Tako će iz regionalne konkurencije biti moguće pogledati Četiri pasoša u 12 h, a Uzdanicu iz službenog programa Teen dox i Neželjenu baštinu iz Kontroverznog doxa u 14 h. Što bi Beethoven učinio? iz Glazbenog globusa prikazat će se u 16 h, dok će iz Biografskog doxa dodatne projekcije imati Marina Abramović i Brazil u 18 h i Njemački život u 20 h. Na samom kraju večeri u 22 h očekuje vas još jedan naslov iz Glazbenog globusa, Mr. Gaga.

Uz dodatne projekcije, u nedjelju će se tradicionalno prikazivati pobjednički naslovi ovogodišnjeg ZagrebDoxa. Best of Fest donosi šest projekcija nagrađenih filmova.

>> 'Hrvatski filmovi i autori zbog sustavnog i napornog rada postali su sve više prepoznatljivi u svijetu'

Komentara 4

Avatar punkufer
punkufer
11:14 04.03.2017.

Tko to još može gledati... kvaziumjetničko renemaganje i pljuvanje Hrvatske. Fuj.

Avatar strazar
strazar
11:20 04.03.2017.

nego jeste obnovili spomenik sa slike ili jos niste?

MU
Mukowsky
13:16 04.03.2017.

Kako to da nitko ne snimi film o preko 150 srušenih katoličkih crkava u Domovinskom ratu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije