Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živorad Tomić

Trebao sam režirati film u kojem bi glumili Sting i Tupac Shakur, ali onda je počeo rat

15.09.2023.
u 10:32

Legendarni filmski kritičar, koji je sa svojim zaštitnim znakom kariranom košuljom te nepretencioznim, ali beskrajno zanimljivim, pametnim i duhovitim opažanjima postao zaštitne lice kultne filmske TV emisije “Posebni dodaci”, prvi put otkriva svoju vlastitu filmsku priču

Komentara 3

ŠS
Štap sa glavom
10:47 15.09.2023.

Trebao sam i ja bolje učiti, danas bi bio doktor!

SP
spogutz
10:41 16.09.2023.

Nema tebi pomoći, Nervozni, kad od svega što ovaj fini i pametni čovjek ima za reći i, uostalom, govori, ti imaš potrebu komentirati samo - košulju. Jadno.

NE
NervozniPoštar
11:00 15.09.2023.

Da je snimio taj film, imao bi novaca za još jednu košulju. I na HTV-u je uvijek u toj košulji. Mogao bi zapravo HRT odriješiti kesu i kupiti mu nešto za nastup. Npr. košulju koju bi nakon emisije trebao vratiti, tako da bi je mogli koristiti i drugi koji nastupaju na HTV-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije