Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slavica Ecclestone napustila Bernieja?

14.11.2008.
u 11:53

Glasine o razvodu Bernieja i Slavice Ecclestone, jednog od najpoznatijih bračnih parova svjetskog jet-seta, počele su kružiti nakon što je Slavica, dok je Bernie u Brazilu gledao kako Lewis Hamilton osvaja naslov svjetskog prvaka Formule 1, pokupila svoje stvari i iselila se iz zajedničke kuće.

Međutim, u prvoj izjavi Bernie Ecclestone ustvrdio je da nema ni govora o razvodu i da ga je supruga ostavila iz čisto praktičnih razloga:
- Iselila se zbog građevinskih radova u susjednoj kući koji joj život u našem domu čine nemogućim. Ona ne podnosi buku."

Ni Slavica Ecclestone nije htjela potvrditi glasine o razvodu:
- Ne želim ništa reći. Možete razgovarati s mojim suprugom.

Ako je zbilja u pitanju razvod bračnog para koji ima dvije kćeri – Petru i Tamaru – i imovinu od oko 2,4 milijarde funti, Bernie Ecclestone je taj koji će morati tražiti alimentaciju od svoje 28 godina mlađe supruge jer je zbog poreznih olakšica gotovo svu svoju imovinu prebacio na njezino ime.

Prema izjavi njihovih prijatelja iz Švicarske gdje par ima kuću, Slavica Ecclestone se već konzultirala s odvjetnicima za razvod braka. Razvoj situacije, ako se razvod uistinu ostvari, mogao bi biti zanimljiv, jer sva je imovina zbog poreza upisana na njeno ime, budući da ona službeno nema prebivalište u Velikoj Britaniji.

Kad je posljednji put "prebrojavan" njihov novac, par je bio "težak" 2,4 milijarde funti. No, unatoč svom bogatstvu, par živi prilično pritajeno. Imaju jahtu, zrakoplov i mali hotel u Gstaadu.
Slavica voli obavljati kućne poslove, a dok su njene kćeri odrastale navodno nije htjela nabaviti čak ni perilicu za posuđe.

Slavica i Bernie upoznali su se kad se ona kao manekenka pojavila 1982. na talijanskom Grand Prixu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije