Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antijunak u crvenom kostimu

Potvrđeno: Snima se i nastavak humorističnog Deadpoola

Foto: PR FOTO
1/10
15.04.2016.
u 18:15

Kostimirani Wade uspješno se plasirao u svjetskim kinima i svekupuno zaradio 757.3 milijuna dolara, kreativan tim Deadpoola stoga nastavlja s adaptacijom stripova

Na jučerašnjem CinemaCon događaju u Las Vegasu službeno je potvrđeno snimanje drugog dijela uspješnog Deadpoola, izjavio je to supredsjednik Foxa, Stacey Snider. 

Uz Marvelova antijunaka ostaje isti kreativni tim, kao i zvijezda filma Ryan Reynolds i redatelj Tim Miller. Novi nastavak ponovno potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick.

Kostimirani Wade uspješno se plasirao u svjetskim kinima i svekupuno zaradio 757.3 milijuna dolara.  Time je postigao najveću zaradu nekog cenzuriranog filma (oznaka 'R'). Osim financijskog uspjeha, ekranizacija Deadpoola vratila je vjetar u leđa Reynoldsovoj karijeri, koja je nakon ne tako uspješnih filmova 'R.I.P.D.' i 'Zelena Lanterna' ostala poljuljana.

Inače, Deadpool je Millerov redateljski debi, a također je stručnjak za vizualne efekte i animator.

 

>> Batman i Superman zaradom pogurali Deadpool, ali kritičari nisu zadovoljni

>> Iza crvenog kostima krije se novi borbeni i humoristični antijunak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije