Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA PREMIJERA

Osvojite karte i darove iz filma International

04.03.2009.
u 16:17

"International", novi filmski uradak redatelja Toma Tykwera, poznatog po filmskim hitovima "Trči, Lola, trči" i "Parfem", 12. ožujka stiže u naša kina. Riječ je o napetom trileru s glumačkim zvijezdama Cliveom Owenom i Naomi Watts u glavnim ulogama, a produkciju potpisuje slavni John Woo, producent filmova "Nemoguća misija 2" i "Talac".

Priča prati Interpolova agenta Louisa Salingera, kojeg utjelovljuje Owen, i pomoćnicu okružne tužiteljice s Manhattana Eleanor Whitman, koju glumi Watts. Njih dvoje su odlučni privesti pravdi jednu od najmoćnijih banaka na svijetu. Otkrivajući niz protuzakonitih aktivnosti, njih dvoje slijede trag novca iz Berlina preko Milana i New Yorka sve do Istanbula. Pri tome sudjeluju u bjesomučnoj potjeri diljem svijeta. Njihova upornost dovodi im živote u opasnost, dok njihove mete neće prezati ni pred čim, čak ni ubojstvom ne bi li nastavili financirati terorizam i ratove.

Continental film i Vecernji.hr sa po dvije karte za International koji se prikazuje večeras nagrađuju sljedeće čitatelje: Marija Magaraš Vojvodić, Denis Šestak, Neven Završki, Irena Frangen i Marko Marinović Utješne nagrade iz filma su osvojili : majice - Jozo Kajić iz Lipika, Nela Petrović iz Križevaca, Nikolić Vlasta iz Zagreba, Dubravka Čemer iz Koprivnice te Zorica Karan iz Osijeka, dok kape idu u Lipik i Pakrac na adrese Kreše Kolosettija i Branka Uzura.Čestitamo sretnim dobitnicima koji svoje karte mogu podići prije predstave u Movieplexu u Kaptol centru,dok će darovi biti dostavljeni na kućne adrese.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije