Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ALBUM

Oliver Dragojević i Stjepan Hauser izdali album Noć nek' tiho svira

oliver i hauser
unknown
17.10.2011.
u 13:45

Stjepan Hauser imao je tek 10 godina kad je Brod u boci objavljen, ali je tu, kao i mnoge druge Oliverove pjesme majstorski popratio na violončelu i tako je nastao ovaj sjajni spoj iskustva i mladosti.

Iskusni morski vuk i mladi virtuoz, Oliver Dragojević i Stjepan Hauser, udružili su se i stvorili album "Noć nek' tiho svira" koji se od jučer može kupiti u Aquarius music shopovima. Preslušavanjem se prepoznaje „očišćeni“ glas nagrađivanog pjevača kojeg u pozadini prate violončelo i klavir. Od balade „Brod u boci“, pjesama „Galeb i ja“ i „Romance“ emocionalni efekt proteže na svih devet izvedbi. Završna „Vridilo je“ najbolji je sumarum cijele priče, u kojoj su „Nocturno“, „Više mi nije važno“ i sinkopirana „Pismo moja“, minimalističke poeme.

Ugođajnost Oliverovih pjesama, emocionalnost i sugestivnost glasa odlično su se snašle na drukčijem glazbenom teritoriju. Stjepan Hauser imao je tek 10 godina kad je "Brod u boci" objavljen, ali je tu, kao i mnoge druge Oliverove pjesme majstorski popratio na violončelu i tako je nastao ovaj sjajni spoj iskustva i mladosti.

Komentara 1

SP
splitskaljeta
17:31 17.10.2011.

U Subotu je s Terezom Kesovijom nastupio na sjajnom koncertu dalmatinske glazbe u Ljubljani pred 10 tisuća oduševljenih Slovenaca a danas je izdao novi album. oliver Dragojević i Tereza Kesovija i dalje rade punom parom kao da su na početku karijere.Vrijedno divljenja. Svaka čast.Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije