Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno-bijeli aktovi

Miris žene Stanka Abadžića putuje na izložbu u Ljubljanu

izložba, Stanko Abadžić, Miris žene,
arhiva VL
21.07.2011.
u 13:42

Publika će na izložbi moći vidjeti 30 fotografija koje su za tu priliku odabrali Dejan Sluga, vlasnik galerije, i Ines Zgonc, kustosica izložbe, a to je prvi put da autor svoje fotografije ženskih aktova izlaže izvan granica Hrvatske

Naš istaknuti majstor crno-bijele fotografije Stanko Abadžić upravo je pred otvaranjem još jedne u nizu svojih ljetnih izložbi. Naime, od 29. srpnja do 26. kolovoza u galeriji Photon u Ljubljani bit će otvorena njegova izložba aktova “Miris žene”.

Publika će na izložbi moći vidjeti 30 fotografija koje su za tu priliku odabrali Dejan Sluga, vlasnik galerije, i Ines Zgonc, kustosica te izložbe, a to je prvi put da autor svoje fotografije ženskih aktova izlaže izvan granica Hrvatske. No, to je ujedno i logičan nastavak njegova rada, jer mu je nedavno izašla i knjiga aktova “Sami u toj šumi” (koju je objavila izdavačka kuća Bibliofil) u kojoj je svoje poimanje erotike objedinio s pjesmama Drage Glamuzine. U sklopu izložbe bit će predstavljena i ta knjiga, jedinstven izdavački pothvat na našoj književnoj sceni te svojevrsno pretapanje dviju umjetnosti koje na najljepši način veličaju žensko tijelo i erotiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije