Naslovnica Kultura Knjige

Mira Furlan u Booksi predstavlja knjigu "Totalna rasprodaja"

U srijedu 21. prosinca u 19 sati u zagrebačkoj Booksi poznata glumica Mira Furlan predstavit će knjigu kolumni "Totalna rasprodaja". Pisala ih je za Feral Tribune, a ukoričila lani u Beogradu.
19. prosinca 2011. u 14:14 3 komentara 1410 prikaza
'16.06.2010., Britanski trg 12, Zagreb, Hrvatska - Press konferencija Libertas film festivala koji ce se odrzati 2. do 6. srpnja u Dubrovniku. Mira Furlan. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'

Filmska, televizijska i kazališna glumica Mira Furlan u srijedu 21. prosinca u zagrebačkoj Booksi u 19 sati predstavit će knjigu “Totalna rasprodaja”. Riječ je o knjizi koju je zagrebačka glumica s američkom adresom lani objavila u Beogradu i to u izdavačkoj kući Samizdat B92. Glumica je u knjigu uvrstila kolumne koje je svojedobno objavljivala u Feral Tribuneu, a pisala ih je u SAD.

Mira Furlan rođena je 1955. u Zagrebu, bila je dugogodišnja zvijezda Drame HNK u Zagrebu, a glumila je i u brojnim filmovima. Krajem 1991. godine emigrirala je u Ameriku, a 2002. godine odigrala je Medeju na Brijunima. U Booksi će odgovarati na pitanja Miljenke Buljević.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • ja sam gladan:

  Evo vraća se još jedna \"jugoslovenska glumica i književnica\" crvenoga lica. Sutra će nastupiti u \"jugoslovenskom narodnom pozorištu\" u Zagrebu na trgu voljenog maršala tite.

 • -obrisani-:

  A koji se qrc nije vratila u Beograd, nego zagađuje Zagreb, svojom nazočnošću kao i revivalom idiotskih kolumni? Jer kada je prva grupa crvene gamadi došla na vlast 2000. godine, ova se vraća u Zagreb, a sada 2011. godine kada ... prikaži još! je došla na vlast druga grupa iste takve crvene gamadi ova predstavlja svoju knjigu kretenskih kolumni \"ukoričenu\" u Beogradu! Stvarno svašta dopuštamo i trpimo! Nego, nije napisano hoće li i Šerbedžija biti na predstavljanju kao promotor, jer oboje imaju veeeelikog iskusta kao disidenti kojima je srpska (četnička) zajednica u SAD-u pomogla da prežive i još dobiju filmske uloge?

 • Avatar Kairosa
  Kairosa:

  Dobro di nestade moj komentar.Vratili su joj stan te ima pravo dolazit u Zagreb kad hoće.A to što naši izdavači nisu htjeli objavit knjigu nije njen problem.Glavno da svi prizivate Štulića.