Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Kratki film "Zeleni čaj" kao posveta svima koje se ne žele udati

Zeleni čaj
Foto: \"
27.12.2011.
u 11:23

– Kad djevojka doživi određene godine, postavljaju se pitanja – kad ćeš se udati, imaš li dečka i slično, što me frustrira. Zbog toga je i nastao taj Facebook-status, kao ironični odgovor svima koji me to pitaju – kaže Biljana

"Zeleni čaj“  kratki je film Igora Samoboleca posvećen samcima, a nastao je prema Facebook-statusu mlade Osječanke Biljane Nelović koja na pitanje vlastite bake "Biljo, hoću li ja doživjeti da budem u tvojim svatovima?" pomalo sarkastično odgovara da je bila previše zauzeta spravljanjem zelenog čaja na koji, izračunala je, godišnje potroši pet dana, a za to se vrijeme mogla udati.

– Kad djevojka doživi određene godine, postavljaju se pitanja: kad ćeš se udati, jesi se udala, imaš li dečka i slično, što me frustrira. Zbog toga je i nastao taj Facebook-status, kao ironični odgovor svima koji me to pitaju – kaže kroz smijeh Biljana. Upravo zbog toga redatelj Igor Samobolec video je posvetio svim samcima.

U naslovnoj ulozi, odnosno u ulozi Bibe pojavljuje se mlada osječka glumica Ivona Kundert, studentica završne godine Umjetničke akademije u Osijeku, studija glume i lutkarstva.

Film se može pogledati na http://osijek-online.com/kultura/vijesti-iz-kulture/osvrti-i-zapaanja/item/2183-video-zeleni-%C4%8Daj-prvi-film-snimljen-prema-facebook-statusu-posve%C4%87en-samcima.html

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije