Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN REPEŠA:

Protiv Litve želimo odigrati dobru utakmicu, po mogućnosti i pobijediti

Jasmin Repeša i Ante Delaš
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.08.2014.
u 22:30

- Po pozivima, porukama i molbama za ulaznice osjetim veliki interes za tu utakmicu - kaže hrvatski izbornik.

Baš kao i lani, i ovo je ljeto Jasmin Repeša stalno ponavljao da su rezultati pripremnih utakmica najmanje važni i da je puno važnije što je on kroz određenu utakmicu taktički pokušavao izgraditi. Kako mu ne vjerovati nakon prošlogodišnjeg renesansnog četvrtog mjesta na Eurobasketu?

Ipak, sutra (20 sati) je pred izbornikom jedna prijateljska utakmica koju će morati igrati natjecateljski. Ne samo zato što je posljednja uoči SP-a nego i zato što se igra u Zagrebu i što se njegovi izabranici, a tako razmišlja i Dario Šarić, žele svidjeti publici. Igra se protiv doprvaka Europe i vrste koja nas je lani pobijedila u polufinalu Eurobasketa u Sloveniji.

- Po pozivima, porukama i molbama za ulaznice osjetim veliki interes za tu utakmicu. Želimo odigrati dobru utakmicu, po mogućnosti i pobijediti, da ojačamo svoje samopouzdanje, ali i da pobudimo dodatnu nadu ljudima koji će nas bodriti. Da sa dobrom predstavom potaknemo još koga da nas dođe bodriti u Sevillu – rekao je Repeša.

>> Jasmin Repeša otpisao dvojicu iz svoje Cedevite

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije