Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE MREŽE

Niskobudžetni Flixbus kreće s izravnim linijama iz Slavonije za Njemačku

Flixbus
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
07.07.2016.
u 13:33

Kreće se s izravnim linijama za München i Stuttgart.

Njemačka autobusna tvrtka Flixbus od idućeg tjedna počinje s uvođenjem izravnih putničkih linija iz Osijeka i Vinkovaca prema Njemačkoj, nakon ljeta slijede nove linije prema Austriji, Njemačkoj i Mađarskoj, a planira se i širenje mreže putničkih linija unutar Hrvatske, izvijestili su u srijedu u Osijeku predstavnici Flixbusova ureda u Hrvatskoj.

Od idućeg tjedna Flixbus kreće s izravnim linijama iz Osijeka za München i Stuttgart te iz Vinkovaca za Frankfurt.

Direktor razvoja poslovanja za srednju i istočnu Europu Dean Čebohin kazao je kako se planira i povezivanje s drugim europskim državama, među ostalim Italijom i Švicarskom.

Najavio je kako je u planu širenje na druge zemlje u regiji, poput BiH, Srbije, Mađarske i Rumunjske, za što će biti zadužen zagrebački ured Flixbusa.

Istaknuo je kako su sve linije koje tvrtka otvara isplanirane tako da budu međusobne povezane s onima koje omogućavaju putovanja na razne europske destinacije.

Dodao je kako je odluka o širenju na srednju i istočnu Europu donesena 2015. godine, nakon što je tvrtka poslovanje proširila na zemlje Beneluksa i Veliku Britaniju, a očekuje se da će tvrtka ovu godinu završiti s 50 milijuna prevezenih putnika.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar think pink
think pink
15:21 07.07.2016.

ajme koja strava od teksta - "novinar" nije uspio napisati JEDINO što ljude zanima - cijena karte.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
20:02 07.07.2016.

dokaz da sve moze biti niskobudjetno...osim tedeschija i todorica naravno...i t.coma i vipa i tele2 i htr i hepa i...nastavi niz

TB
taras.buljba
16:16 07.07.2016.

raseli Tito Hercegovinu a Fracek posavinu i slavoniju nebi svabo dzaba uvodio aut.liniju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije