Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA GA OPTUŽILA ZA OBITELJSKO NASILJE

Oglasila se i odvjetnica Borisa Lalovca: Nisu me njemu preporučili iz Udruge B.a.B.e.

Boris Lalovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.01.2017.
u 12:26

Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika Anastasia

Odvjetnica Borisa Lalovca Nataša Pećarević nije željela komentirati slučaj bivšeg ministra financija i njegove supruge Tončike Anastasije koja ga optužuje za obiteljsko nasilje.

– Gospodin Boris Lalovac obratio mi se u svrhu razvoda braka te skrbi i uzdržavanja maloljetnog sina te ga zastupam u tom postupku. U odnosu na taj postupak ja ne smijem davati izjave, a iz istog razloga ni Boris Lalovac neće komentirati te postupke i navode. U medijima se spominje kako gospodin Lalovac traži skrbništvo i alimentaciju, no ni to ne možemo komentirati jer se radi o tajnom postupku radi zaštite dobrobiti maloljetnog djeteta – rekla je Pećarević za direktno.hr.

Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika.

To su potvrdili i iz Udruge.

– Pozivajući se na izjave gospođe Tončike Anastasije Lalovac želimo istaknuti da odvjetnica Nataša Pećarević nije pravna savjetnica ni suradnica udruge B.a.B.e. niti je to ikad bila – priopćili su iz B.a.B.e.

– Nadalje, ne možemo potvrditi niti opovrgnuti tvrdnju da je gđa. Lalovac zatražila pomoć od udruge B.a.B.e jer nije evidentirana imenom i prezimenom u našoj evidenciji korisnica/korisnika pravnog savjetovanja. Moguće je da nam se za pravni savjet obratila putem telefona kao anonimna osoba, kao što je i sama navela u rečenoj emisiji. U tom slučaju je pravni savjet i dobila, kao i svaka druga osoba koja nam se anonimno obrati. Sasvim je jasno da na anonimne prijave ne možemo reagirati putem medija s obzirom na to da nam nije poznat identitet osobe – dodali su. 

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Komentara 57

DU
Deleted user
12:39 12.01.2017.

Sanji Sarnavki vjerujem kao i Savi Strpcu

Avatar juricamesko
juricamesko
12:38 12.01.2017.

kad će se oglasiti vrh Sdp i forum žena Sdp.čekamo nestrpljivo njihovu reakciju na čine ovog nasilnika.

GO
goran31
12:47 12.01.2017.

SDP-ove udruge i ostale institucije koje kontrolraju se naravno izvlače, ali snimka sve dokazuje, Lalovac je klasični iskompleksirani nasilnik. Obraća se supruzi kao da je maloumna, govori samo o svojim "brigama", a kada mu se supruga obrati, slijedi ušutkavanje, nervoza,a, čuje povišene tonove u svom izopačenom mozgu te naravno kreće s agresijom i divljanjem, nakon čega takvi likovi žrtvi nabijaju osjećaj krivice jer su naravno žrtve krive za cijelu dramu i nasilnikovu žutu minutu. Klasično psihičko i fizičko zlostavljanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije