Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽILA GA ZA OBITELJSKO NASILJE

Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Boris Lalovac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
12.01.2017.
u 10:39

– Nisam obiteljski nasilnik, ali istinu ću morati dokazati sudskim putem – poručio je Lalovac

Tončika Anastazija Lalovac optužila je svog supruga od kojeg se razvodi, SDP-ova bivšeg ministra financija Borisa Lalovca za fizičko zlostavljanje. U emisiji "Bujica" na Osječkoj televiziji izjavila je kako ju je više puta tukao i to dok je išla na kemoterapije, a prijavila ga je i policiji.

Potvrdila je i autentičnost audiosnimki koje, kako se navodi, dokazuju obiteljsko nasilje te je navela da je o svemu bio obaviješten i vrh SDP-a na čelu s tadašnjim predsjednikom Zoranom Milanovićem. Navela je i da joj je Lalovac prijetio vezama u "organima progona", na čiju je zaštitu računao.

Na spomenutoj snimci čuje se verbalno zlostavljanje njezina supruga, koji joj se obraća nizom psovki, optužujući je za ponovno izazivanje svađe te udarci, piše N1.

– Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javnog djelovanja. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem – poručio je Lalovac za Dnevnik.hr.

Umjesto ranije najavljene konferencije za medije, Boris Lalovac uputio je priopćenje.

Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji "Bujica" potpuna su neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja.

Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina naš je maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati – stoji u izjavi Lalovca.

Komentara 146

BH
Bunjevac=Hrvat
10:03 12.01.2017.

Bujica je jedna od rijetkih emisija koja nije pod utjecajem starih jugofilskih struktura koje pritajeno vladaju medijskim prostorom Hrvatske,kao i svim bitnim punktovima političke i gospodarske moći.Zato se tamo mogu čuti stvari koje se nigdje drugdje ne mogu,a istinite su(ne ulazeći u ocjenu ovog konkretnog slučaja).

Avatar kanonik
kanonik
10:00 12.01.2017.

Dika i ponos SDP nasilnik,a kakvi su tek drugi.

DU
Deleted user
10:03 12.01.2017.

Žalosno je da se žena bojala dati izjavu najčitanijim HR novinama ,portalima ili televizijama a da ne pričam o kući ljudskih prava ili BABAma .Mediji i civilne udruge su dotakle DNO DNA ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije