Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRABAR KITAROVIĆ:

'Malo i srednje poduzetništvo temelj je za gospodarski rast i razvoj'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
13.11.2014.
u 16:56

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja posjetila je pivovaru Dan Servolo

Gospodarstvo je jedno od temeljnih okosnica programa, a držim da je malo i srednje poduzetništvo temelj za gospodarski rast i razvoj i otvaranje radnih mjesta u Hrvatskoj, kazala je danas HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović prilikom posjeta Bujštini, gdje je posjetila novootvorenu pivovaru Dan Servolo u koju je troje mladih poduzetnika uložilo četiri milijuna kuna.

U razgovoru s poduzetnicima Grabar Kitarović je kazala kako je najveći problem s kojim se susreću sporost državne birokracije i nepredvidivost sustava, odnosno neprestano mijenjanje zakona i propisa, što je i sama istaknula u govoru na predstavljanju svog programa za Bolju Hrvatsku. Nakon posjeta Momjanu i Buja, Grabar Kitarović poslijepodne sudjeluje na savjetovanju Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji i panelu 'Što kažu mladi znanstvenici'.

>> Vojković na svoje ime dobio poziv na skup K. Grabar Kitarović

>> Josipović: Nemam novca za onakvu feštu kakvu je imala Grabar Kitarović

Komentara 35

PO
Porta1950
17:36 13.11.2014.

Kolinda puna podrska na putu da postanete prva predsjednicaRepublike Hrvatske !!!

SA
sablja810
17:45 13.11.2014.

Dajte vise nekog normalnog pa makar bila i zena ako je sposobna. Naprijed onda kolinda samo da nas spasite od ovog nesposobnog i zato jako bahatog drustva iz partije.

UI
Uvijek_iskreno
18:29 13.11.2014.

Kolinda je ono što nam treba, žena sa vizijom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije