Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA OPTUŽBU O IZVLAČENJU NOVCA IZ KOMERCIJALNE BANKE

Josipović: Bilo bi zgodno da Brkić na sudu pokaže što je tu nezakonito

Ivo Josipović
Foto: Screenshot HTV
10.11.2014.
u 18:17

Gospođa Kolinda Grabar Kitarović jest kao dobar policajac, a gospodin Brkić i cijelo njegovo jato jesu kao loš policajac, komentirao je Josipović optužbe

Predsjednik Ivo Josipović danas je u emisiji Hrvatskog radija reagirao na optužbe HDZ-ova glavnog tajnika Milijana Brkića, koji je u intervjuu za Večernjak rekao da Josipović "mulja hrvatsku javnost o protuzakonitom izvlačenju novca iz Komercijalne banke".

Josipović je u emisiji "S predsjednikom na kavu" rekao da je Brkić u nedostatku programa svoje kandidatkinje na predsjedničkim izborima, Kolinde Grabar Kitarović, krenuo "izmišljati različite priče", a za navodno izvlačenje novca rekao je da je riječ o "jednom običnom, normalnom pravnom poslu koji je završio upravo onako kako je sklopljen". Josipović je najavio i mogućnost tužbe protiv Brkića i svih onih koji iznose neistine o njemu.

– Bilo bi čak i zgodno dati gospodinu Brkiću priliku na sudu da pokaže što je tu nezakonito – rekao je Josipović, a na pitanje najavljuje li time sudski proces, odgovorio je:

– Razmislit ću o tome, ako nastavi ovako, bilo bi zgodno da mu damo i tu priliku.

Josipović je komentirao i različite optužbe protiv sebe.

Na jednom portalu sam pedofil, na drugome sam zaposlio 200 do 300 ljudi za koje uopće ne znam tko su... Prema tome, očito je riječ o podjeli na dobrog i lošeg policajca. Gospođa Kolinda Grabar Kitarović jest kao dobar policajac, a gospodin Brkić i cijelo njegovo jato jesu kao loš policajac – rekao je Josipović.

Josipović je također rekao da mu je potpuno svejedno kad će biti predsjednički izbori te da DIP i Ustavni sud trebaju odrediti datum izbora.

Komentara 62

Avatar Idler 3
Idler 3
18:33 10.11.2014.

Predsjedniče, još nam niste pojasnili kaj ste delali u Srbu odmah prve godine mandata !?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:36 10.11.2014.

On je predsjednik svih Hrvata, i oruzanih snaga RH.. ......... ne daj Boze rata sa susjedima

SE
sestrićna
18:27 10.11.2014.

branitelj udbaša opet o pravednosti..očito da bez lustracije nema moderne i demokratske države..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije