Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o 'tanjim šnitama'

Izjava Sanje Musić Milanović odjeknula regijom: 'Hrvatska Marija Antoaneta'

Sanja Musić Milanović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
28.10.2014.
u 19:00

Sanja Musić Milanović izjavila je u radijskoj emisiji o zdravlju kao će crni kruh dulje trajati ako se reže na tanje kriške

Izjava supruge premijera Zorana Milanovića, Sanje Musić Milanović, odjeknula je i u medijima u regiji. Podsjetimo, gostujući u emisiji Hrvatskog radija o zdravlju i zdravom životu, Musić Milanović se osvrnula na voditeljev komentar da se ljudi žale da je crni kruh, koji je zdraviji, skuplji od bijelog.

Musić Milanović je na to rekla kako je crni kruh inicijalno skuplji, allj ako se reže na tanje kriške, dulje će trajati i tako biti jeftiniji od bijeloga.

Srpski Blic tako navodi da je supruga premijera Milanovića, nazivajući je ''hrvatskom Marijom Antoanetom'', šokirala naciju svojom izjavom.

– Musić Milanović očigledno ima rješenje za taj financijski problem – navodi Blic prenoseći njezinu izjavu o rezanju tanjih kriška te da je ''pravilna prehrana siromašna prehrana''.

Vijest o Sanji Musić Milanović našla se i na Telegrafu i Alo.rs.

O izjavi Sanje Musić Milanović izvijestio je i Dnevni Avaz.

– U emisiji ''Izaberi zdravlje'' Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem – navodi Avaz.

>> Dok joj je muž predsjednik Vlade – gđa Milanović treba se suzdržavati od svojih poslovnih medijskih nastupa

Komentara 155

Avatar davcro
davcro
19:17 28.10.2014.

Jeli ona prima i plaću za taj svoj posao ili ona plaća da se objavljuju ovakve nebulozne izjave?

Avatar best vocal
best vocal
19:21 28.10.2014.

Jel to ona i njezin dragi režu kruh na tanko pa su dobili duple brade na račun Hrvatskog naroda.

JE
jedna
19:11 28.10.2014.

pa da "sit se gladnom neviruje "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije