Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči nove sezone

Medveščak predstavio momčad: Cilj je doigravanje, a želja osvajanje prvenstva

Medveščak
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
04.08.2014.
u 18:07

- Sportski tim je napravio dobar posao i okupio odlične individualce, igrače s karakterom. S obzirom da sam neke igrače već trenirao, a neke znam jer su igrali u suparničkim klubovima, znam što od njih mogu očekivati i što mi mogu ponuditi na ledu

Hokejaši Medveščaka sutra odlaze na pripreme u Češku, uoči početka nove sezone. Momčad se okupila, puno je novih lica, a danas je održano medijsko predstavljanje nove momčadi.

- Sportski tim je napravio dobar posao i okupio odlične individualce, igrače s karakterom. S obzirom da sam neke igrače već trenirao, a neke znam jer su igrali u suparničkim klubovima, znam što od njih mogu očekivati i što mi mogu ponuditi na ledu. Ima i onih koje tek upoznajem. No, u svakom slučaju ovo je novi početak za sve igrače. Sada samo moramo otkriti koji će s kojim igračima najbolje funkcionirati u liniji, koji su najkompatibilniji, kako bismo postali odličan tim. Važno je pronaći kemiju između igrača, kako općenito u momčadi, tako i u linijama. Iako, već sada mogu reći da su se počeli povezivati i počeli su učiti što od njih očekujemo mi treneri i koja je naša vizija. Radna etika im je izvrsna. Što se tiče kondicije, vidi se da su radili na sebi tijekom ljeta, ali sada ih tek očekuje lavovski posao jer želimo u sezonu ući s najboljom mogućom formom. Naravno, bit će grešaka koje će napraviti jer su one neizostavan dio predsezone. Zato i postoji taj period uigravanja prije početka sezone koji ćemo iskoristiti maksimalno, rekao je Chuck Weber, novi trener 'medvjeda' te rekao ponešto o ciljevima za sezonu.

- Prošle sezone momčad je, kao i klub općenito, napravio ogroman posao i postavio temelje koje mi sada trebamo samo nastaviti nadograđivati. Cilj je doigravanje, a želja svakako osvajanje prvenstva te dobro odigrati na Spengler kupu.

>>Medvjedi u klupama: Učili o Tesli, Kostelićima, Milanoviću

Komentara 1

FU
FULL
19:44 04.08.2014.

Bit će ovo zanimljiva sezona u svakom slučaju; mene najviše zanima napredak u igri a i iz tog podatka bit će i više pozitivnog rezultata; Weber bi "morao" pokazati puno više logike u igri a to sve ovisi najviše o igračima; taj sistem "uzajamnih posuda" bude se vidio odmah u početnim susretima iz tog je poslije lako izvući poučak: gdje smo realno na ljestvici?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije