Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči nove sezone
Povratak na članak

Medveščak predstavio momčad: Cilj je doigravanje, a želja osvajanje prvenstva

- Sportski tim je napravio dobar posao i okupio odlične individualce, igrače s karakterom. S obzirom da sam neke igrače već trenirao, a neke znam jer su igrali u suparničkim klubovima, znam što od njih mogu očekivati i što mi mogu ponuditi na ledu

Komentari 1

FU
FULL
19:44 04.08.2014.

Bit će ovo zanimljiva sezona u svakom slučaju; mene najviše zanima napredak u igri a i iz tog podatka bit će i više pozitivnog rezultata; Weber bi "morao" pokazati puno više logike u igri a to sve ovisi najviše o igračima; taj sistem "uzajamnih posuda" bude se vidio odmah u početnim susretima iz tog je poslije lako izvući poučak: gdje smo realno na ljestvici?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.