Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poželjno odredište

Ova hrvatska plaža je treća najljepša u Europi!

zlatni rat
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
22.06.2015.
u 17:03

Listu predvodi francuska rivijera i njezin otok Porquerolles s više od 40 kilometara uvala

Zlatni rat na Bolu proglašen je trećom najljepšom plažom u Europi, a uz njega su se među 15 najpoželjnijih odredišta za odmor našla i Brela čija je plaža Podrače dvanaesta na listi najljepših i najpoželjnijih mjesta za odmor prema izboru belgijske nevladine udruge za promicanje turizma European best destinations.

Njihovu listu predvodi francuska rivijera i njezin otok Porquerolles s više od 40 kilometara uvala te grčki Navagio, prelijepa uvala na otoku Zakyntosu o kojem je i Homer pisao u svojim epovima.

>>Cijeli popis pročitajte ovdje

>>Američka novinarka: 10 razloga zašto je Hrvatska svjetska TOP destinacija

>>Britanci odabrali najljepše plaže Mediterana, na popisu i jedna naša. Pogađate koja?

Komentara 25

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:18 22.06.2015.

ma nije ni 3. najljepsa u Hrvatskoj, kamo li u Europi.

XE
Xerx
01:54 23.06.2015.

Zbog ovakvih likova poput Carlonija treba ozakoniti eutanaziju, lobotomija je kod njega urodjena pa nema potrebe trositi novac poreznih obveznika. I da, "HDZ Bosancina" sam, pa nema potrebe da ponavljas. A i govor mi je primitivan za razliku od tvog "akademskog" pa me vjerojatno neces shvatiti. A glede zelje za neovisnoscu Dalmacije, mislim da bi ti najradije zivio u Jugoslaviji a posto toga vise nema, onda je Dalmacija manje zlo od Hrvatske(za tebe i takve)!!!!

Avatar zgcasual
zgcasual
20:27 22.06.2015.

...a kaj je s plazom na Jarunu? ili Bundeku?! dajte ljudi, molim vas....sad ce Stole cudnog prezimena opjevati i te zagrebacke ljepote...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije