Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gola istina 2

Nives Celzijus opisala svoju transkripciju sa Sanaderom u novoj knjizi

Nives Celzijus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
17.07.2014.
u 16:00

Među uzvanicima našli su se i Neven Ciganović i Vedrana Rudan

Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je sinoć svoju novu knjigu "Gola istina 2" u Bistrou Storia koji se nalazi u sklopu šoping-centra Point na zagrebačkim Vrbanima. Odličnu atmosferu Nives je dodatno zagrijala otpjevavši svoj hit "Karanfili", a o nastavku bestselera "Gola istina" popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njezinu knjigu.

– Naravno da sam pročitala knjigu. Večeras sam se prvi put susrela s Nives uživo i potvrdila je sve ono što sam o njoj i mislila, da je lijepa i pametna. Vrlo je talentirana, podržavam je u onome što radi i suosjećam u svemu što radi jer živi u svijetu koji je pun mržnje prema ženama. Ona ima smisla za biznis i točno kuži zemlju u kojoj živimo, istaknula je Vedrana Rudan. U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu. – Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema; pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer; dakle očito voli dobru literaturu, istaknula je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom i to samo nekoliko tjedana prije nego što je odstupio s vlasti.

Naša kontroverzna pjevačica i spisateljica javno je priznala da je braku s nogometašem Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma opisala je u knjizi. – Ovoga puta uopće nisam vodila računa o tome da zaštitim likove kao u prethodnoj knjizi. "Gola istina 2" nastavak je Kiklopom nagrađenog prvijenca, a događaje koje opisujem osobno sam prošla. Dovoljno sam sazrela kao autorica i kao žena da mogu otvoreno pisati o vlastitoj svakodnevici kao i o mnogim teškim, ali i lijepim trenucima koje svi mi prolazimo u svoja četiri zida. Nikad nisam glumila nešto što nisam, niti se drugačije predstavljala samo da bih se nekome svidjela. Ova knjiga moja je životna ispovijest o svemu zanimljivome što se događalo posljednjih godina i vjerujem da će to moja brojna publika prepoznati – naglasila je autorica.

>> Paragvajci organiziraju susret Larisse Riquelme i Nives Celzijus

Komentara 10

GI
gismund
08:07 17.07.2014.

tragikomično....

ST
StrankaDemokratskihPromjena
20:18 17.07.2014.

A šta je zvala Rudanicu da i ona ne misli biti starleta?

NA
narod1
16:42 17.07.2014.

tko god dođe sa njom u kontakt makar i u trgovini treba paziti. Da ne izađe u goloj istini 3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije