Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videointervju

Detour uoči velikog koncerta: Imamo slobodu da radimo što želimo

detour
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
04.11.2014.
u 22:42

Grupa Detour u petak 7. studenog održat će veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici, na kojem će predstaviti svoj najnoviji album

Dok privode posljednje pripreme za veliki koncert u Tvornici, zakazan za 7. studenog, grupa Detour ima malo slobodnog vremena. No, pjevačica Maja Posavec i frontmen Nenad Borgudan ipak su odvojili koji trenutak kako bi nam približili kako se jedna od trenutno najpopularnijih domaćih grupa priprema za koncert kojim će predstaviti i svoj najnoviji, treći album, "A što ak' ja...".

"Plešem sama", "Cvijet", "Srce veliko", singlovi su koji se već mjesecima neumorno vrte na domaćim radiopostajama, a samo za nas izveli su i hit "Ujutro".

– Imamo slobodu da radimo što želimo – kažu detourovci, a što su nam još otkrili, pogledajte u našem videoprilogu.

>>Detour: Nedjeljom se na Sljemenu punimo čistom energijom

Komentara 2

BA
Balt
06:43 05.11.2014.

Pazite pismenosti novinara...."Imamo da radimo..." e moj "novinarčeku"

MB
Marlon Brando
07:22 05.11.2014.

Vrlo kvalitetna grupa i muzika.Sretno i uspješno daljnjem radu.Pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije