Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči atp-a

Alka Vuica i Karma duetom promoviraju turizam grada Umaga provokativnim spotom

alka vuica
Foto: PR FOTO
1/16
17.07.2015.
u 15:02

- Kad radite s Alkom, uvijek očekujte neočekivano. Znala sam to pa se nisam iznenadila kad je Alka nakon snimanja spota za cijelu ekipu napravila pravi dernek do jutra koji je završio kao u stihovima naše nove pjesme - noćnim kupanjem u moru

Dugogodišnji prijatelji Alka Vuica i grupa Karma objavili su zajednički duet "Croatian Summer". Budući da su Alka i Neno DJ iz Karme glazbenici podrijetlom iz Umaga, s Gradom su dogovorili suradnju da baš njih dvoje s ovom novom pjesmom i atraktivnim kadrovima u videospotu uoči ATP turnira promoviraju turizam kako svoga grada, tako i nekih najljepših plaža na Jadranu.

- Kad radite s Alkom, uvijek očekujte neočekivano. Znala sam to pa se nisam iznenadila kad je Alka nakon snimanja spota za cijelu ekipu napravila pravi dernek do jutra koji je završio kao u stihovima naše nove pjesme - noćnim kupanjem u moru. Bilo je to za mene jedno sasvim novo iskustvo jer me Alka nagovorila da se kupamo goli. Iako sam zazirala od nudizma jer nisam baš imala prilike dosad okusiti čari noćnog kupanja bez kostima, sada znam zašto svi o tome pričaju kao o jednom sasvim novom doživljaju. Odsad koristim svaku priliku da se kupam gola u nekoj skrivenoj uvali - istaknula je nova pjevačica Stella iz grupe Karma, a na ovakav njezin odgovor kolegica Alka reagirala je iskrenim smijehom.

- Maco, svašta ja tebe još mogu naučiti, samo se ti drži mene - uzvratila joj je Alka. Zajednička promocija dueta Karme i Alke ovoga je ljeta u punom zamahu, a u samo nekoliko dana modernim aranžmanom osvojili su domaće klubove pa su im sljedeći vikendi već popunjeni zajedničkim koncertima.

>>Nives oduševila ljetnim outfitom, Bojana besprijekornom linijom

>>Alka Vuica: Odrasla sam na časnim principima i uz pjesme koje nisu jednokratne

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
16:02 17.07.2015.

Ne znam jel gora slika ili zvuk!?!

KU
Kurciban
18:24 17.07.2015.

Strahota. Nimalo originalan i katastrofalan techno folk. Slika po meni podnošljiva, zvuk nikako.

Avatar germanikus
germanikus
22:48 17.07.2015.

Čisto pranje novca!To je posve nepotrban uradak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije