Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod dubrovnika

Pronašli 27 kg marihuane i 2 kg heroina u spremniku auto plina

droga,kokain,marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/3
09.01.2015.
u 12:19

Policija procjenjuje da bi zapljenjena droga u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 2 milijuna kuna

Ukupno 27 kilograma marihuane i dva kilograma heroina vrijednih oko 800.000 kuna pronađeno je, a jedna je osoba uhićena tijekom jučerašnje pretrage vozila talijanske registracije na graničnom prijelazu Zaton Doli kod Dubrovnika.

Kako javlja Dubrovačko-neretvanska policija, drogu su pronašli carinici i policijski službenici Policijske postaje Ston koji su i priveli 39-godišnjeg Albanca u čijem su prtljažniku auta oko 10.20 sati pronašli drogu. Ona je bila skrivenu u spremniku auto-plina na kojem su policajci uočili preinake nakon čega su zatražili nalog za pretragu vozila. U spremniku su potom pronašli drugi umetnuti spremnik auto plina u kojem je bilo skriveno 29 PVC vrećica oblijepljenih selotejp trakom sa ukupno 26,9 kg marihuane i 4 paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kg i 70 g heroina.

Policija procjenjuje da bi zaplijenjena droga u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 2 milijuna kuna, a nad albanskim državljaninom provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

>>Rekordna zapljena: Na brodu pronašli čak 1,5 tona kokaina!

>>Mladić i djevojka skrivali drogu vrijednu 100.000 kuna

Komentara 2

DI
DiogenIZsinope
14:26 09.01.2015.

u mojoj bačvi može se naći samo marihuana.to je biljka koja otvara vidike i popravlja raspoloženje .neugodno utječe na ljude koji su skloni psihozama ,paranojama i tjeskobi.stoga mi filozofi bi trebali konzumirati samo marihuanu a pučanstvo neka se truje ostalim drogama.

NU
nunek1
16:20 16.01.2015.

Pučanstvo neka se ne truje točka.Duhan i alkohol su otrovi,kanabis je lijek ako se jede kontrolirano.,3 Eiconanoida(sign.molekula) kao anandamid(Endokanabinoida) su neurotransmitera(poput dopamina,serotonina)Ima canabinoida u mlijeku dojilja..Alkohol ako se pije je neurotoksin(otrov)da ne duljim ja ga evapoiram iz hrane,kuhano vino ne pijem..Fatalan u velikim kolićinama.Smrtnost od posljedica konzumiranja duhanskih proizvoda 10.000 godišnje,globalno 6.000.000. Da ste toliko pametni bi odavno dali Huanitu da se liječi i ljudima davno prije rekli da zbog kafetina nesmiju voziti(da mu ne nabrajam komponente),da oprostite..ako mi je to domet pragmatike ,tada sloboda mišljenja,savjesti i vjeroispovijesti jenjavaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije