Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čule se detonacije

Na Srednjacima izgorjela tri automobila, vlasnik pokušavao sam ugasiti požar

Zapaljeni automobili na Srednjacima
Foto: Marko Prpić/PXSELL
1/21
30.10.2015.
u 07:19

Požar je prvo buknuo na jednom automobilu, a zatim se proširio na još dva

Tri automobila izgorjela su, a još ih je nekoliko oštećeno u požaru koji je noćas oko 1 sat buknuo u Hećimovićevoj ulici ispred kućnog broja 5 u zagrebačkim Srednjacima. 

Požar je prvo buknuo na crnom Audiju, a zatim se proširio na još dva parkirana automobila. Stanare okolnih zgrada probudile su jake detonacije.

– Vlasnik prvog automobila koji je gorio vikao je "zapalili su mi auto" i pokušavao ga ugasiti, a onda su počele eksplozije pa su se svi morali povući – rekla je Večernjakova novinarka Milena Zajović koja stanuje u zgradi ispred koje je buknuo požar.

Na teren su brzo izašli vatrogasci koji su ugasili požar, a policija obavlja očevid. Sumnja se da je požar podmetnut.

>> Istom čovjeku drugi put ove godine zapalili automobile

Komentara 33

IM
Immanuell
08:00 30.10.2015.

Nema se što sumnjati, požar je sigurno podmetnut. Još nisam vidio parkirani auto da je buknuo sam od sebe, a živim u gusto motoriziranom dijelu i svaki dan sam na putu kroz grad.

DU
Deleted user
07:51 30.10.2015.

Jesu li ono Srednjaci blizu Knežije?

EN
enigma898
09:24 30.10.2015.

Biće neki obračun poduzetnika-distributera žutog i bijelog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije