Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinja

Kod vikendaša nađen arsenal oružja

akcija u Sigetu,zapljena,oružje
Goran Jakus/PIXSELL
18.11.2015.
u 10:18

Oružje je oduzeto, a 63-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari

Veliki arsenal oružja, među kojem je bila i jedna protuoklopna raketa, pornašla je policija prilikom pretrage vikendice u Novom Selištu na petrinjskom području. U objektu koji je u  vlasništvu 63-godišnjeg muškarca pronađeno je, uz spomenutu raketu, i 920 komada raznog streljiva, 10 lovačkih patrona, tijelo minobacačke granate,  četiri  upaljača za ručnu bombu, šest elektronskih detonatorskih kapisli, 12 detonatorskih kapisli, osam metara detonirajućeg i sporogorećeg štapina, cijev za pušku, sistem s cijevi preklopnom bajunetom za pušku te dva spremnika za automatsku pušku.

Oružje je oduzeto, a 63-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Komentara 10

Avatar gusjenica
gusjenica
10:34 18.11.2015.

Zdravko Mamić je uhićen i objavljeno mu je puno ime i prezime. Ovaj luđak i opasan čovjek nije dobio niti inicijale. Da li je to pravilno, pošteno, jednakost ? Ne branim niti jednoga, branim jednakost pred javnošću.

KO
Komacero
10:49 18.11.2015.

U pravnim demokratskim drzavama nebi Jovanovic saborski zastupnik i clan SPD javo prozivo HDZ i Mamica bez dokaza i krio se ko cedo iza politickog imuniteta.Sramota da doticni predo oruzje JNA kako bi njime ubijali Hrvate a o slici Slobodana Milosevica u njegovom uredu mogu se napisat knjige

MA
Marko7777
10:52 18.11.2015.

pa ovaj radi za ISIL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije