Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Tri osobe ozlijeđene u sudaru četiri automobila i teretnog vozila

sudar
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
12.09.2014.
u 15:25

Promet Branimirovom ulicom je u prekidu i odvija se obilaznim ulicama

U sudaru četiri automobila i teretnog vozila na križanju Branimirove i Osječke ulice u Zagrebu koji se dogodio danas oko 11.45 sati, ozlijeđene su dvije osobe.

Promet Branimirovom ulicom bio je u prekidu te se odvijao obilaznim ulicama. U 15.10 sati promet Branimirovom ulicom normaliziran je, a policijski očevid je dovršen te kako javlja Policijska uprava zagrebačka, iz sudara su ipak izašle tri ozlijeđene osobe. Težina ozljeda zasad je nepoznata.

>> Na Aveniji Većeslava Holjevca lančani sudar triju automobila

Komentara 2

MA
majusko
16:00 12.09.2014.

problem je u nesposobnoj policiji i komunalno redarstvu sto nikada ne znaju rijesiti zaobilazne pravce te regulirati promet i semafore. jbg. znali bi da itko ima pravi fakultet.

Avatar pekarr
pekarr
14:50 12.09.2014.

Prolazio sam tam kad je počeo očevid... bome su se dobro zveknuli.... sve 4 trake su popunili sam nisam skuzio kak su to uspjeli..kud sreće za takav sudar da je sam dvoje ozljeđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije