Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

ZŠEM-ovci sigurno krenuli u akademsku godinu na novom kampusu

Nakon uspješne MBA nastave koje je krenula 1. rujna, 8 .rujna studenti preddiplomskih studija započeli su akademsku godinu na novom, modernom kampusu pridržavajući se svih epidemioloških mjera!
09. rujna 2020. u 09:39 1428 prikaza
ZŠEM
Pogledajte galeriju 1/4

Dan prije početka nastave održan je online Dan orijentacije za sve studente kako bi se izbjeglo masovno okupljanje, a studentima prenijele sve važne informacije za početak akademske godine te pojasnile epidemiološke mjere i način izvođenja nastave.

Osigurano sigurno izvođenje nastave uz poštivanje epidemioloških mjera – zdravlje na prvom mjestu

Preddiplomski studiji izvode se hibridno, pa se tako studenti izmjenjuju, jedan tjedan nastavu prate iz učionice, a drugi tjedan online. Studenti koji su rizična skupina ili nisu u mogućnosti pohađati nastavu iz drugih razloga moći će pratiti predavanja uživo putem Zoom-a.

ZŠEM je svim studentima pripremio poklon dezinfekcijski sprej koji ih je čekao na ulasku u dvorane, a profesorima i donje vizire kako bi lakše predavali. 

ZŠEM | Autor :

Čvrstu vezu ZŠEM-a i alumni zajednice potvrđuje i donacija našeg alumnija Ariana Okreše čija je tvrtka  donirala dezinfekcijska sredstva u spreju za svakog studenta i dezinfekcijske dispenzere koji su postavljeni pri ulasku u svaku prostoriju, sve u svrhu što sigurnijeg boravka na kampusu i sprječavanju širenja virusa.

ZŠEM osim što podupire svoje alumne, podupire i hrvatsku proizvodnju jer su sva dezinfekcijska sredstva koja će nastaviti nabavljati od tvrtke V Guard proizvedena u Čakovcu, u tvornici Alpha Care.

Uz postavljene dezinfekcijske dispenzere, zbog prevencije širenja zaraze, na ZŠEM-u je obavezno nošenje maski u svim prostorijama kampusa, a prostori se redovito provjetravaju te dezinficiraju aktivnim kisikom.

ZŠEM | Autor :

Prilikom dolaska na kampus, svakom studentu, nastavniku i administrativnom osoblju izmjerena  je temperatura i  upisan je u evidencijsku knjigu. Pridržavanje mjera pokazalo se uspješnim s nijednim slučajem povišene temperature. #staysafe

Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa bitno je zdravlje i sigurnost svakog  pojednica te pomno prati sve epidemiološke preporuke i prema njima postupa.

Vladimir Pecelj
POVRIJEĐEN I LJUTIT
Životna drama čovjeka kojem su se mnogi divili, oduzeli su mu krov nad glavom
Računalo
Novi način učenja
5 stvari koje trebate znati prije kupovine laptopa za novu školsku godinu