Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radnici Peveca na "prisilnom" godišnjem odmoru

pevec
Josip Maljak/Pixsell
11.12.2009.
u 08:28

Nakon dva dana rada 20-tak radnika Pevecovog prodajnog centra u Bjelovaru jutros se nisu pojavili na poslu. Radnici su na prisilnom odmoru "do daljnjega".

BJELOVAR - Nakon dva dana rada 20-tak radnika Pevecovog prodajnog centra u Bjelovaru jutros se nisu pojavili na poslu.

Ovoga puta nije riječ o štrajku, već odlucu privremenog stečajnog upravitelja Darka Šketa i Zadravka Peveca, kako u uvjetima skromnog asortimana robe uključujući i nezagrijani trgovački prostor nema nikakva smisla otvarati vrata kupcima.

Po riječima sindikalnog povjerenika za bjelovarski centar Saše Davinića, radnici su na prisilnom odmoru "do daljnjega",ali su ipak tijekom organizirali noćna dežurstva kako bi se spriječilo neovlašteno iznošenje robe iz centra.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije