Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motivacijsko predavanje

Poslovni dnevnik vas vodi na predavanje Pierluigija Colline!

Pierluigi Collina
Foto: Poslovni dnevnik
24.09.2015.
u 11:18

Postavite pitanje za Pierluigija Collinu jer 30 najkreativnijih pitanja nagrađujemo s kotizacijama za konferenciju.

Pierluigi Collina, danas uspješni financijski savjetnik, gostovat će na konferenciji Poslovnog dnevnika „Small & Medium Business Forum: Gospodarstvo u fokusu - mali divovi dolaze“ i održati motivacijsko predavanje.

Kroz predavanje će objasniti prisutnima kako se nositi sa stresom na poslu te će prezentirati i svoje tehnike koje je koristio kao sudac, a primjenjive su i u poslovnom svijetu.

Osigurajte svoje mjesto na ovom interaktivnom motivacijskom predavanju i poslušajte kako je Collina spojio svijet nogometa i poduzetništva.

Postavite najkreativnije pitanje za ovog poznatog nogometnog suca jer 30 najkreativnijih pitanja nagrađujemo kotizacijama!
Objava dobitnika bit će na naslovnici portala poslovni.hr u petak, 2. listopada!

Osim Pierluigia Colline neki od sudionika i govornika na konferenciji su: Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Martina Jus, članica Uprave HBOR-a, Luka Burilović, predsjednik HGK, Petar Lovrić, predsjednik HUP-ove Udruge malih i srednjih poduzetnika, Branko Roglić, vlasnik kompanije ORBICO, Krunoslav Ris, direktor kompanije Betaware i Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Grada Zagreba. 

Karlo Stojčević, direktor RedPointa i Nikola Žinić, kreativni direktor u Bruketi&Žiniću na konferenciji drže edukaciju „BRENDIRANJE I BREND STRATEGIJA ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA“.

Sretno!

Postavite najkreativnije pitanje ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije