Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Black Friday na A1 webu

Black Friday na A1 webu
25.11.2020.
u 10:00

Ponuda je dostupna samo putem weba, tako da možete kupovati iz sigurnosti svojeg naslonjača, platiti možete pouzećem ili karticom, a dostava je besplatna za sve narudžbe

A1 web shop četvrtu godinu zaredom priprema svoj tradicionalni online event Black Friday, a već od srijede 25.11. u 10 sati je na A1 webu moguće pronaći Huawei, Apple, Samsung i druge smartphone, te laptope, gaming uređaje i gadgete po iznimno povoljnim cijenama. Baš na vrijeme za razdoblje darivanja ili za pametnu kupnju najbržeg interneta u osnovnom paketu na hrvatskom tržištu, Black Friday u A1 Hrvatska donosi online popuste na više od 50 modela smartphone-a i do 90%, vrijedni poklon od 500 kuna za online narudžbu usluge interneta, te od 25-50% popusta na razne gadgete i elektroničke uređaje.

Ponuda je dostupna samo putem weba, tako da možete kupovati iz sigurnosti svojeg naslonjača, platiti možete pouzećem ili karticom, a dostava je besplatna za sve narudžbe. Ponuda traje do nedjelje  29.11. u ponoć ili do isteka zaliha, tako da je potrebno požuriti i osigurati željenu ponudu na vrijeme.

Posjetite www.a1.hr i provjerite cjelokupnu ponudu podijeljenu u devet popularnih kategorija, naručite iz sigurnosti svog doma u par klikova na webshopu ili razgovarajte s agentima u virtualnom shopu na našim web stranicama.

Ističemo ponude:

Huawei P40 Lite 128 GB crni - 65% popusta, Black Friday cijena: 9­ kn odmah + 10 kn/mj uz tarifu Savršena

Kućni internet, 500 kn na Visa poklon kartici za online narudžbu Internet usluge (uz ugovornu obavezu)

Samsung Galaxy Watch3 45mm Mystic Black - popust 900 kn

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije