Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 8 godina

Na Auto Showu izlagači iz 33 zemlje i čak 70 premijera

Rimac auto
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
01.04.2016.
u 14:08

Salon je na Velesajmu otvoren od 5. travnja u 16 sati do 10. travnja u 21 sat, ulaznice stoje 35 kuna

Nakon dugih osam godina u Zagreb se vraća pravi automobilski spektakl. Na Zagreb Auto Showu koji se otvara u utorak 5. travnja (za građane od 16 do 21 sat) nastupa ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje, na 70.000 četvornih metara na Velesajmu moći će se vidjeti ukupno 70 premijera.

Poseban spektakl bit će četiri svjetske vicepremijere, Audijeva gradskog crossovera Q2, prvog Seatova SUV vozila Ateca, novog VW Tiguana i hrvatskog ponosa Rimac Concept_S (na slici).

Među 34 hrvatske premijere automobila moći će se vidjeti novi Renault Scenic i Talisman, Kijini noviteti Sportage i Optima, Toyotini ekološki modeli, novi hibrid Prius i Mirai na vodik i prvi Hyundaijev hibridni model Ioniq, ali i Elantra, Santa Fe te relijaški WRC i20.

Suzuki predstavlja Baleno, a bit će predstavljeni i novi Mercedes E-Klasa i S 500 cabrio, atraktivni Ford Mustang, sportski BMW M2 i BMW X5, Mini Cabrio, Infiniti Q30, DS3, Nissanovi sportski modeli GT-R Nismo i 370 Z Nismo... Posebnu pozornost privući će dva konceptna automobila, Mazdina studija SUV-a Koeru i Audijev električni e-tron quattro.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:03 01.04.2016.

Nema Toyote C-HR i nema nove Subaru Impreze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije