Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 15 godina

Zrinka i Bruno Kovačević rastaju se nakon 15 godina braka

bruno kovačević
09.03.2010.
u 17:19

Brak koji je, prema svjedočenju bliskih prijatelja, već dugo na aparatima, definitivno je ušao u jednosmjernu ulicu kad se sportski novinar ovih dana iselio iz zajedničkog stana.

“Noćas sam ti opet sam...”, stihovi koje je napisao za pjesmu “Tamara” svog velikog prijatelja Borisa Novkovića, ovih dana prolaze kroz glavu uredniku sportske redakcije HTV-a Bruni Kovačeviću (42). Brak koji je, prema svjedočenju bliskih prijatelja, već dugo na aparatima, definitivno je ušao u jednosmjernu ulicu kad se sportski novinar ovih dana ponovno iselio iz zajedničkog stana, nakon što je ljeto par prema dogovoru proveo odvojeno. To nije bilo prvi put da se Bruno nakon sporazumnog prekida vraća u svoj dom, ali je, kako sad stvari stoje, posljednji put iz njega izašao kao zakoniti suprug Zrinke Kovačević (40).

Sanaderova “igračica”

Strelovite karijere Brune Kovačevića, koji je brzo napredovao do urednika sportskog programa HTV-a, i Zrinke Kovačević, koja je na preporuku Mirjane Sanader stigla u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, gdje je ubrzo postala desna ruka bivšeg ministra Dragana Primorca, a zatim i državna tajnica, samo su trebale zaokružiti idiličnu sliku bračnog para koji je ostvario velike karijere. Međutim, priča se da ih je upravo posao ponajviše udaljio. Zrinka je suprugu navodno prigovarala previše prisna druženja s hostesama koje su nastupale u raznim sportskim emisijama, a dok je Bruno zbog posla putovao na razna sportska natjecanja počela su nagađanja da je i njegova supruga prije početka političke karijere imala izvanbračne izlete. Bruno, međutim, jučer nije htio ništa komentirati.

Par se upoznao prije 16 godina u zagrebačkoj diskoteci na predstavljanju jednog časopisa. Diplomirani kineziolog Bruno, koji je već radio na HTV-u, šarmirao je profesoricu komparativne književnosti i češkog jezika.

Brak na brzaka

Zaprosio ju je nakon samo dva tjedna poznanstva, a kruna njihove ljubavi došla je rođenjem sina Reja koji je se rodio prije 12 godina. Idilična ljubavna priča koja je počela noćnim razgovorom u diskoteci najvjerojatnije je završena. Za razliku od pjesama, sve životne priče ne završe po onoj živjeli su dugo i sretno...

Komentara 1

HA
handi
17:48 09.03.2010.

NIje na odmet spomeniti da bi prostor trebalo rezervirati za daleko interesantnije stvari, a ne da li se Bruno i njegova plavojka rastaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije